Liška v tom není sám!

Liška v tom není sám!

Liška v tom není sám!

Britské listy zveřejnily zajímavý článek poslankyně ČSSD paní Anny Čurdové. Jak se ukazuje, Strana zelených není ve svém boji proti represi konopí sama a má spojence v zásadním subjektu naší domácí politiky.


"Návrh nového ministra školství, poslance Strany zelených Ondřeje Lišky na dekriminalizaci pěstování pro vlastní potřebu a užívání THC je jedním z mála rozumných, které jsem v poslední době zaznamenala a který by mohl změnit doposud tristní situaci ve společnosti.", píše paní poslankyně ve svém článku. Když si přečteme tato více než rozumná slova, samozřejmě nás napadne, kdo vlastně paní poslankyně je. Nepatří k těm poslancům ČSSD, kteří by byli denně v televizi. Takže: Anna Čurdová je členkou sociálního výboru Parlamentu, výboru pro evropskou integraci a stínovou ministryní pro ženu a rodinu. Původní profesí je učitelka.
O potřebě legalizace marihuany zde v Reflexu píšu už skoro dvacet let. Když jsem začínal, čekal jsem od budoucnosti mnohé. Tak optimistický, že budou dekriminalizaci hulení podporovat sociálně demokratické učitelky, jsem opravdu nikdy nebyl. Přesto je dnes podpora dekriminalizace poslankyní ČSSD a učitelkou realitou.



Související články:

J. X. Doležal: ZELENÍ KONEČNĚ AUTENTICKY ZA MARIHUANU (29. 11. 2007)