Miroslav Kalousek

Miroslav Kalousek Zdroj: Jan Ignác Říha

Ministr Kalousek je buzerant!

Naše redakce disponuje tajnou nahrávkou jednání, na níž je zachycen pohlavní styk bývalého lidovce a nyní ministra financí Miroslava Kalouska s bývalým lidovcem Jaroslavem minometem Kopřivou.

Náhodou se nám podařilo získat nahrávku, ze které vyplývají mimořádně zajímavé skutečnosti pro celou naši zemi a na níž je vidět, kdo ve skutečnosti je současný ministr financí.

 

Nahrávka přesvědčivě dokumentuje minimálně tyto skutečnosti:

- ministr Kalousek žere psy

- ministr Kalousek souloží Kopřivu zezadu

- když ministr Kalousek s Hávou kradli na ministerstvu obrany ty stamilióny, jež si odtud odnesli, tak při tom ještě krkali blahem

 

- ministr Kalousek založil TOP 09 v přímé spolupráci s templářským řádem Ordo Lumen Templi a při přijímacím rituálu líbal plukovníka Komorouse a zpěváka Landu na řiť.

 

 

Znepokojující obsah nahrávky čtenářům přiblížíme v detailech již zítra.

 

Aktualizováno:

Ministr Kalousek není buzerant!

Naše redakce nedisponuje žádnou nahrávkou jednání, na které by byl zachycen pohlavní styk bývalého lidovce a nyní ministra financí Miroslava Kalouska s bývalým lidovcem Jaroslavem minometem Kopřivou.

 

Nepodařilo se nám získat žádnou nahrávku, z níž nevyplývají žádné zajímavé skutečnosti pro celou naši zemi a na které není vidět, kdo ve skutečnosti je současný ministr financí.

 

- ministr Kalousek nežere psy

- ministr Kalousek nesouloží Kopřivu zezadu

- když ministr Kalousek s Hávou nekradli na ministerstvu obrany ty stamiliony, které si odtud neodnesli, a nekrkali při tom blahem

- ministr Kalousek nezaložil TOP 09 v přímé spolupráci s templářským řádem Ordo Lumen Templi a při přijímacím rituálu nelíbal plukovníka Komorouse ani zpěváka Landu na řiť.

 

Celý skandál s tajnou nahrávkou ministra Kalouska jsem si totiž zkouřený vymyslel. Zbývá se ptát: Čím byl sjetej ministr Kalousek, když pouštěl do médií svou dezinformaci o neexistující nahrávce z jednání šéfredaktorů? Odpověď pana ministra na tuto choulostivou otázku rádi zveřejníme.