archiv

archiv Zdroj: Reflex

Nové političky se dostaly do vlády sexem, píše Paroubková

"Političky stávající koalice se dostaly na svá místa intimním stykem“ a kreslíř Štěpán Mareš je „duševní onanista“. I to najdeme ve vyjádření Petry Paroubkové, které poslala Reflexu. Časopis ji o reakci požádal, protože v úterý s námi prohrála soudní spor. Chtěla po Reflexu omluvu za karikaturu v komiksu Zelený Raoul, v němž ji Štěpán Mareš zobrazil při milostném styku s manželem.

 

Petra Paroubková se vyjádřila ve čtvrtek textovou zprávou, protože je s manželem na dovolené. Píše:

 

„Jedinou další cestou je pro mě soud ve Štrasburku, od českých soudů jsem nic nečekala. Ve Štrasburku precedenční rozhodnutí jednoznačně mluví v můj prospěch. Věřím, že české soudy si z toho pak vezmou příklad. Ukájení komplexů a nenávisti na těhotné ženě je i daleko na východ od nás považováno za společensky nepřijatelné. Teď se může pan Mareš a další podobní duševní onanisté ukájet na političkách stávající koalice, které se na vysoké posty a do úřadů dostaly doslova a do písmene intimním stykem.“

 

Petra Paroubková už loni prohlásila, že spor požene až k Evropskému soudu pro lidská práva. Tato její slova potvrdil i Jiří Paroubek v úterý.