Z tiskové konference k seriálu

Z tiskové konference k seriálu Zdroj: Profimedia.cz

Reflex pojede Donutila živě!

Reflex razantně vstupuje do světa televizní zábavy, a to živě! První on-line přenos televizního seriálu redakce plánuje už na tento pátek večer. Česká televize odstartuje svůj klíčový podzimní projekt, seriál Doktor Martin s Miroslavem Donutilem v hlavní roli, a jeho výkon podrobí doslova živé kritice kulturní experti Reflexu Milan Tesař a Luděk Staněk.

Od Doktora Martina si ČT hodně slibuje. Spojuje totiž všechno, co tuzemský "většinový" divák potřebuje k uspokojivému televiznímu životu: doktorské prostředí, vesnickou bodrost, vztahové rošády a Miroslava Donutila. Uznejte, že u něčeho takového nemůže chybět ani Reflex. Oba výše zmínění redaktoři v pátek večer zasednou k televizi s vámi. A co je bude napadat, si nenechají pro sebe.

Luděk Staněk i Milan Tesař připodobňují nadcházející přenos ke komentování sportovního zápasu, výdrž však budou muset mít větší než sporťáci - stopáž pořadu, jenž Česká televize odvysílá mimořádně v podobě dvou po sobě následujících epizod, totiž vydá na 106 minut.

Hlavním hrdinou příběhů z Beskyd, které slibují být v každém dílu uzavřeny, je (nepřekvapivě) doktor Martin, příjmením Elinger, jenž se z Prahy přesune na venkov a tam v nepatřičném obleku léčí "obyčejné" lidi.

"Vznikl seriál, o kterém se všichni, kteří jsme se na něm podíleli, domníváme, že je mimořádný," nechal se na konto novinky slyšet představitel titulní role Miroslav Donutil.

Tedy: online přenos startuje ve 20h. A jak si nás naladíte? V stejnou dobu jako úvodní díly seriálu bude na hlavní stránce www.reflex.cz umístěn článek, ve kterém komentář našich redaktorů bude možné on-line sledovat. Doporučujeme si přenos spustit na mobilu nebo tabletu a sledování seriálu opepřit názory našich filmových kritiků.