Pražský hrad

Pražský hrad Zdroj: Profimedia.cz

Pražský Hrad
2
Fotogalerie

Pražský hrad visí na stránkách realitky! Ostatky českých králů budou po volbě prezidenta zpopelněny!

Tak je to tady! Šlechtické manýry českých prezidentů Masarykem počínaje jsou u konce. Společné komuniké Miloše Zemana a Karla Schwarzenberga o NEUŽÍVÁNÍ (!) Pražského hradu otřáslo nejen veřejností, ale rovněž trhem s nemovitostmi.

 

Rozbušku odpálil bod 7 odsek c uvedené listiny, jejíž celý název zní „Odmítáme obývat Pražský hrad jako relikt středověku a pro totální nepraktičkost cimer, které nelze vytopit“.

 

V článku 7 se doslova píše: „Pražský hrad, včetně polností, příkopů a zahrad, bude prodán soukromému majiteli přes takovou realitní kancelář, jež se zaváže, že místo pod podlahou chrámu svatého Víta, kde leží ostatky českých králů, nenabídne jako sklep na brambory.“

 

Jako první zareagovala realitní kancelář Mahler reality a Reflexu se exkluzívně podařilo získat nabídku, která bude viset na stránkách realitní kanceláře od zítřka od sedmi hodin ráno. Pohleďte – příznivci luxusnějšího bydlení se mají nač těšit.

 

Pražský HradPražský Hrad|Pavel Poslušný

 

Pražský hrad

Ojedinělá nabídka bydlení v centru Prahy v komplexu budov založeném někdy kolem roku 880 našeho letopočtu. Bohužel nejde o stylový čistý objekt (tluče se tam románský sloh, gotika, baroko a dvě věže vlepené do komplexu ve 20. století).

 

Celková dispozice je 1269 + 11, balkóny do všech světových stran. Budova má čtyři nadzemní podlaží, sklep je ve státním zájmu a není k dispozici (pokoušíme se jednat o kremaci, v nejhorším případě o převozu ostatků českých králů na Slavín).

 

Kolem budovy je několik vzrostlých zahrad a zhruba dvoumiliónové město. Objekt je kompletně zasíťován, vlastní studna, příkop a stožár na vlajku. Elektřina 220 V, v mučírně i 380 V. Dopravní dostupnost M, TRAM do deseti minut, na jelenu i rychleji. Tři nádvoří vhodná k pronájmu menších, například vietnamských stánků.