Zprávy
Palopetro
0
V tom případě vemte pár jointů a šupajdíte za JXD. 

Přejít do diskuze
Státní TV (rozumí se tím - ČT) pomáhala a nadále pomáhá sluchově postiženým pomocí titulkování pořadů (ST), kdežto komerční TV nechtějí v plném rozsahu titulkovat pořady pro ty neslyšící, kteří neovládají znakový jazyk, ani znakovanou češtinu. Sluchově postižení potřebují ROZUMĚT všem pořadům. vy slyšící si zřejmě neuvědmujete, že ČT je veřejnoprávní - řízena ze zákona (Používání skrytých, nebo dokonce otevřených titulků není jen dobrou vůlí televizních stanic. Zákon o provozování rozhlasového a televizního vysílání (231/2001 Sb.) uvádí titulkování jako nezbytnost. Připravenost opatřovat svoje pořady titulky je jednou z tzv."významných skutečností pro rozhodování o žádostech o udělení licence" (§ 17, odst. 2, písm. c) ... )
Z těchto důvodů nesouhlasím s peticí na zrušení veřejnoprávní TV. Komerční TV by museli nám vyjít vstříc a opatřit své pořady ST v náš prospěch. Zatím toto pro nás i pro mne s úplnou hluchotou nechtějí dělat. Pomůžete nám někdo?
Z těchto důvodů nesouhlasím s peticí na zrušení veřejnoprávní TV. Komerční TV by museli nám vyjít vstříc a opatřit své pořady ST v náš prospěch. Zatím toto pro nás i pro mne s úplnou hluchotou nechtějí dělat. Pomůžete nám někdo?
Ne, zajímá mě počet, event. jména některých "celebrit", které jsou ochotny se dobrovolně odtrhnout od "cecíků" ČT 

Mě to přijde jako blbost. Žádná jiná TV toho nebude titulkovat (mám na mysli skryté titulky - teletext 888 pro nás co neslyšíme) tolik, jako státní.
Za zamyšlení ovšem stojí reklamy ve státní televizi. Když státní televize propaguje nějaký produkt, dá se to přirovnat k:
"Zaplať státu (podplať ho) a stát tě za to ve své televizi bude propagovat".
Státní TV by podle mě měla být nestranná, neúplatná, nekomerční a "bezvěrá".
Za zamyšlení ovšem stojí reklamy ve státní televizi. Když státní televize propaguje nějaký produkt, dá se to přirovnat k:
"Zaplať státu (podplať ho) a stát tě za to ve své televizi bude propagovat".
Státní TV by podle mě měla být nestranná, neúplatná, nekomerční a "bezvěrá".
Ale tady nejde o moji, nebo kohokoliv jineho zavis, to jste si muj prispevek spatne vylozil. Tady jde o to, ze ja proste nechci prepinat a trpet vetsinou velmi stupidni reklamy. chci se podivat na nejaky kvalitni film, ktery mi napr CT2 umi nabidnout a nebyt u toho rusen. Pokud se Vam nelibi, jak to pan Janecek vede, tak by tato petice mela znit trosku jinak a mela se zamerit prave na zmenu vedeni, resp. sesazeni vsemi tak nenavideneho Janecka. Takhle mi tato snaha prijde stejne hloupa jako napsat slovy ctvrt tisice.