Zprávy
Ne, zajímá mě počet, event. jména některých "celebrit", které jsou ochotny se dobrovolně odtrhnout od "cecíků" ČT 

Mě to přijde jako blbost. Žádná jiná TV toho nebude titulkovat (mám na mysli skryté titulky - teletext 888 pro nás co neslyšíme) tolik, jako státní.
Za zamyšlení ovšem stojí reklamy ve státní televizi. Když státní televize propaguje nějaký produkt, dá se to přirovnat k:
"Zaplať státu (podplať ho) a stát tě za to ve své televizi bude propagovat".
Státní TV by podle mě měla být nestranná, neúplatná, nekomerční a "bezvěrá".
Za zamyšlení ovšem stojí reklamy ve státní televizi. Když státní televize propaguje nějaký produkt, dá se to přirovnat k:
"Zaplať státu (podplať ho) a stát tě za to ve své televizi bude propagovat".
Státní TV by podle mě měla být nestranná, neúplatná, nekomerční a "bezvěrá".
Kde je možné sledovat počet signatářů, event. jejich seznam?
Děkuji
Děkuji
Pane Doležale, nejde o to zrušit ČT, ale donutit jí plnit své zadání. Vaš argumenty kulhají - i internetové servery musejí vydělávat a besídka v kulturáku v Horní Dolní zřemně náročné konzumenty neuspokojí. ČT by především měla přestat produkovat předražené *** a začít točit zejména dokumenty a náročné filmy. Jde jen o to, kdo to natočí...a především - ODPOLITIZOVAT a Janečka poslat zpět do Tábora. To, že ČT svou úlohu neplní a že je v současnosti de facto tunelem pro kamarádíčky neznamená, že jí máme zrušit. Ideální by ale byly 2 programy - jeden na dokumenty, jazz, klasiku (existují tisíce špičkových záznamů....) , filmový klub a pak ČT24. Mimochodem, snad se ještě stihnu přihlásit do tendru na výběr poplatků 

Z těchto důvodů nesouhlasím s peticí na zrušení veřejnoprávní TV. Komerční TV by museli nám vyjít vstříc a opatřit své pořady ST v náš prospěch. Zatím toto pro nás i pro mne s úplnou hluchotou nechtějí dělat. Pomůžete nám někdo?