Euforie (33 334 hlasů)

Euforie (33 334 hlasů) Zdroj: Darksome

čekání (28 334 hlasů)
piraně (18 806 hlasů)
Memories lost and found 03 (16 662 hlasů)
Pohled (13 750 hlasů)
Nahoru či dolů (12 564 hlasů)
10
Fotogalerie

Euforie, lvice a piraně. Představujeme vítězné akty v plenéru, které si vás získaly

Seschlá louka, most nad řekou, ale i depresivní industriální krajina. Tam všude může vzniknout akt, který zaujme čtenáře Reflexu.


Ukázaly to výsledky čtenářského hlasování v letošním, v pořadí už čtvrtém, ročníku populární soutěže Akty X - konkrétně v soutěžní kategorii Akt v exteriéru.


Čtenáři svým hlasováním dosadili na první místo poetickou fotografii Euforie od fotografa Darksome, která v průběhu měsíčního hlasování získala celkem 33 334 hlasů. Autor se může těšit na fotoaparát Nikon Coolpix a fotografické služby v souhrnné minimální hodnotě 15 tisíc korun.


O rovných pět tisíc hlasů předběhl akt Čekání od Antonína Svobody s 28 334 hlasy. A na třetím místě skončil s větším odstupem mysteriózní snímek Piraně fotografky Michaely Cichrové (Misshell) s 18 806 čtenářskými hlasy.


Prohlédněte deset fotografií v kategorii Akt v exteriéru, které od vás dostaly nejvíce hlasů:



Včera jste mohli vidět nejlepší fotografie v kategorii Akt v interiéru a zítra představíme vítěze v poslední soutěžní kategorii - Akt mobilním telefonem.


Přestože skončilo čtenářské hlasování, ti kteří nevyhráli, nemusejí zoufat. Své favority bude později v létě vybírat i odborná porota. Vítězové snímků z interiéru a exteriéru získají zrcadlovku Nikon D3200 a fotografické služby v souhrnné minimální hodnotě 15 000 Kč a navíc nástěnné zpracování výherní fotografie v hodnotě 5 000 Kč.


Zároveň bude udělena cena šéfredaktora Reflexu. Tu Ivan Hamšík vybere na základě osobních preferencí ze všech přihlášených fotografií, které splnily podmínky soutěže.