nečum a připal mi (30 940 hlasů)

nečum a připal mi (30 940 hlasů) Zdroj: Antonín Svoboda

Sluneční pohlazení (25 439 hlasů)
Letokruhy (20 240 hlasů)
Medexe.. (8291 hlasů)
Fokaflex (7584 hlasů)
African delivery (7058 hlasů)
10
Fotogalerie

"Nečum a připal mi." Vybrali jste nejlepší akty v interiéru. Podívejte se na ně

Dobojováno, dohlasováno. Čtenářské hlasování populární soutěže Reflexu - Akty X včera s úderem poledne skončilo. Jaké jsou podle vás nejlepší akty v interiéru?


Letošní, v pořadí už čtvrtý, ročník soutěže pro fotografy, kterým nedají spát fotogenické záhyby lidského těla, se soustředil do tří kategorií: akt v interiéru, akt v exteriéru a akt vytvořený mobilním telefonem.


Právě včera skončilo čtenářské hlasování v první zmíněné kategorii. Čtenáři nejlépe hodnoceným aktem v interiéru se stal snímek Antonína Svobody s prozaickým názvem "nečum a připal mi" (30 940 hlasů), který vyhrává fotoaparát Nikon Coolpix a fotografické služby v souhrnné minimální hodnotě 15 tisíc korun.


Druhé místo obsadilo "Sluneční pohlazení" od Wladimury (25 439 hlasů) a bronz získal fotograf Martin Halama za fotografii Letokruhy (20 240 hlasů).



Podívejte se na desítku nejlepších interiérových snímků letošního ročníku Aktů X:




V dalších dnech představíme vítěze zbyvajících dvou kategorií.


Přestože skončilo čtenářské hlasování, ti kteří nevyhráli, nemusejí zoufat. Své favority bude později v létě vybírat i odborná porota. Vítězové snímků z interiéru a exteriéru získají zrcadlovku Nikon D3200 a fotografické služby v souhrnné minimální hodnotě 15 000 Kč. Navíc nástěnné zpracování výherní fotografie v hodnotě 5 000 Kč.


Zároveň bude udělena cena šéfredaktora Reflexu, kterou Ivan Hamšík vybere na základě osobních preferencí ze všech přihlášených fotografií, které splnily podmínky soutěže.