Jana Nagyová je rázná holka, která umí ze svého šéfa vymámit pořádně tučné odměny!

Jana Nagyová je rázná holka, která umí ze svého šéfa vymámit pořádně tučné odměny! Zdroj: Blesk

Jano Nagyová, vraťte diplom! A odstupte, vyzývají šéfku Nečasova kabinetu absolventi z UJAKu

Taky tam byli, 6. června 2011 v prvním patře na univerzitě Jana Amose Komenského na pražském Žižkově. Skládali magisterské zkoušky s Janou Nagyovou. Teď ji vyzývají, aby vrátila diplom.

 

„Ať napíše a obhájí novou práci. Pokud bude zkoušky opakovat, jsem i já ochoten je složit znova. Pokud to neudělá, ať odstoupí. Toto je totiž podvod, “ říká muž, který státnicoval bezprostředně po šéfce Nečasova kabinetu Janě Nagyové a který si zatím přál zůstat v anonymitě.

 

Reflex ale jeho totožnost zná, a rovněž viděl jeho magisterskou práci.  „Janu Nagyovou, kterou znám od vidění ze státní správy,  jsem za pět let studia viděl poprvé u státnic. A její výkon byl tristní.“

 

I podle další absolventky UJAKu, která rovněž nechce figurovat veřejně, avšak jejíž identitu Reflex zná, se Nagyová u státnic chovala jako prominent. „Šéf komise jí dokonce napovídal. Pak se člověk ještě dozví, že opsala diplomku. Jana Nagyová kazí jméno celé škole, a zejména nám, kteří jsme studovali poctivě, zkoušku od zkoušky. Ať vrátí diplom a odstoupí,“ říká bývalá studentka, která na přednášky dojížděla 700 kilometrů.

 

 

Šéfa komise a zároveň katedry Radka Mezulánika se nám včera nepodařilo kontaktovat, již dříve však na dotaz redakce uvedl, že magisterský titul se na Univerzitě Jana Amose Komenského dává nejen za diplomku, ale i za absolvování třiceti předmětů. Jana Nagyová zjištění Reflexu nechává "bez reakce".