umění

umění Zdroj: archiv autora

Obnažený muž se nestoudně nabízí naší Alex

Moje žena dostává hodně dopisů od obdivovatelů a fanoušků, ale většinou mi je nedává číst, stejně jako já nedávám číst dopisy svých fanynek Alex. Poslední mail mi ale v záchvatu smíchu přeposlala.

 

Maily fanoušků chodí Alex tak dva týdně, pokud není v televizi. Když se objeví na obrazovce, přijde jich za večer třeba deset. Teď byla jako host na Metropol TV a asi za trest jí přišlo tohle:

 

 

Hezký den Alex, (…) jste úchvatně krásná ženská a navíc názorově velmi racionálně a realisticky uvažující žena, i když vím, že jste ve stavu manželském,:-( (…) a pak bych moc rád vyfotil Vaše nádherný očiska (...) Chtěl bych je vytisknout na plátno a umístit do Umělecko-průmyslového muzea. (…) P.S. Foto snad trochu napoví, že nejsem pacient nebo uchyl.. (...)

 

A celý výlev byl doprovozen touto fotografií přiloženou - s třemi dalšími - k mailu... A já nevím: Udělal jsem někomu něco? Nebo - čím to je, že se zrovna mě tak neuvěřitelné věci dějí? Celé moje mládí platilo, že podobné fotografie si pořizovali pouze nájemní hoši, co se prodávali starším pánům. A najednou - takováhle fotka přijde mé manželce. Není se světem něco v nepořádku?