Video placeholde
Slovenský sportovní komentátor Marcel Merčiak
Bývalý reprezentant Marián Zeman a komentátor STV Marcel Merčiak debatují o Lize národů
Populární slovenský sportovní komentátor Marcel Merčiak
Sara Hectorová je olympijskou vítězkou
Sara Hectorová ovládla obří slalom
18
Fotogalerie

Som na*ratý do pi*e, to je na k*kot spolupráca! Slovenský komentátor si nevypnul mikrofon a klel jako dlaždič

Do vysílání slovenské televize RTVS se sice vulgární výbuch komentátora Marcela Merčiaka nedostal, nicméně emotivní video nahrávky už se valí po sociálních sítích. Merčiaka přitom nerozpálil nevydařený olympijský rozjezd slovenské hvězdy Petry Vlhové, ale nedorozumění s kolegy.

Marcel Merčiak patří mezi nejlepší slovenské komentátory. Baví vědomostmi i emotivními výbuchy. V Pekingu se rozparádil během mužského sjezdu. Se zapnutým mikrofonem ostře komentoval nedorozumění s režií. „Proč jste mě tak zařezali, do p**i Braňo!“ křičel Merčiak a obviňoval kolegy. „Vidíte, že tam je 13.00, do p**i., a necháte mě kokotinu říct. Krista boha vám do p**e!  Už jsem opravdu nasraný, do p**i. Končím vstup, osmkrát se něco ptám, do p**e, a vy mi neumíte ku**a říct ani měkké F. Do p**i tam, ku..a. Do p**e i s takovou spoluprácí.“

Zástupci televize RTVS pro Nový Čas uvedli, že vulgární monolog se do přímého vysílání nedostal. Nicméně nahrávka na sociální sítě unikla. Mluvčí televize Andrea Pivarčiová řekla, že je incident mrzí a budou ho řešit interně.

„Standardně jsou případné konflikty na pracovišti řešeny interně a mrzí nás, že někdo ze zaměstnanců se to rozhodl řešit zveřejněním soukromé konverzace na internetu a tím uškodil kolegovi a zároveň celé RTVS,“ řekla pro Nový čas Andrea Pivarčiová.

Další zajímavosti z olympiády najdete zde >>>