Zdroj: Profi Credit

Potřebujete půjčit a banka se k vám obrátila zády? Zvolte nebankovní půjčku

Když člověk rychle potřebuje půjčku, většinou svou první žádost zaměří na bankovní instituci. Ovšem není výjimkou, že se bance z určitých důvodů klient nezdá a půjčku zamítne. A co dělat v takové situaci? Naštěstí existují jiná řešení v podobě nebankovních půjček, které mohou problematickou situaci snadno a hlavně rychle vyřešit. Jak si správně vybrat nebankovní půjčku a na co si dát pozor? To se dozvíte v tomto článku.

Kolik potřebujete půjčit?

Prvním krokem při plánování půjčky je ujasnění si, kolik peněz vám aktuálně schází. Jakmile si rozmyslíte, kolik potřebujete půjčit, přichází na řadu výběr konkrétní nabídky. Někteří nebankovní poskytovatelé nabízí hlavně mikropůjčky do hodnoty 10 000 korun, kdy nebývá problém vybrat z obrovského množství různých úvěrů. Složitější situace však nastává ve chvíli, kdy si potřebujete půjčit větší částku, protože tehdy se výběr možných variant značně zúží.

Jednoduché vyřízení

Příkladem nebankovní půjčky, která vám může vytrhnout trn z paty v případě, kdy se na vás banka vykašle a úvěr vám neschválí, je půjčka od Profi Credit. Půjčit si můžete až 166 000 korun. K vyřízení postačí pouze občanský průkaz, potvrzení příjmů a druhý doklad pro potvrzení vaší adresy. Ještě před odesláním žádosti si řádně pročtěte podmínky a orientačně si naplánujte splátky. Jde o klasický spotřebitelský úvěr s licencí České národní banky, takže je vše nastaveno dle aktuálně platných právních norem.

Rychlé odeslání peněz po schválení

Jakmile je půjčka schválená, peníze jsou na účet odeslány co možné nejdříve a ve většině případů vám přijdou už do druhého dne. A protože si půjčku často bereme v situacích, kdy nemáme peníze, je zde navíc i možnost odložit bezplatně první tři splátky, ať získáte čas dát si všechno dohromady.