Paní Jana Karásková má jasno. Všechno je to spiknutí.

Paní Jana Karásková má jasno. Všechno je to spiknutí. Zdroj: Jiří X. Doležal

Bomba! Humla řídí konspirační aktvistka Karásková

Konspirační aktivistka Jana Karásková, o které jsme psali v Reflexu, přiznala, že poslanci Humlovi ty kydy o CIA a pádu Dvojčat namluvila ona! Tak, jako má Nečas Janu Nagyovou, má Stanislav Huml Janu Karáskovou.

Přednedávnem jsem v tištěném Reflexu referoval o aktivistce Radia Svobodný vysílač a spolupracovnici serveru nwoo.org paní Janě Karáskové. Oba subjekty — radio i server — jsou vlajkovými loděmi české větve konspirativců. V článku pro Reflex jsem psal o tom, jak mi paní Karásková referovala, že WTC nezbourala dvě letadla, co do věží narazila, ale CIA nanotermitem. Strávil jsem s ní plodné odpoledne a konstatoval, že je její trs bludů neškodný a v podstatě zábavný. Jde o jistý druh falické fixace, strachu z falu (autority), která se projevuje iracionálním zpochybňováním autorit a přesvědčením, že jsem obelháván, manipulován a řízen mocí v pozadí. Do systému bludů patří templáři, zednáři, ilumináti, práškování z letadel — chemtrails –, pochybnosti o očkování i o přistání Američanů na Měsíci, a především přesvědčení, že Dvojčata shodila CIA, ne ta letadla, jejichž akci viděl na videu celý svět.

Nedlouho poté — na konci srpna — poslanec Stanislav Huml na svém Facebooku odtajnil podobné informace jako paní Karásková. I on si myslí, že WTC zbourala americká tajná služba. Pan poslanec byl dříve dopravák a útok na WTC byla sice letecká, ale přece jenom dopravní nehoda, takže má pravděpodobně nějaké insider informace, jež se k obyčejné veřejnosti nedostaly. Napsal jsem o tom článek, ve kterém žádám, aby mu ostatní poslanci zajistili lékařské ošetření. U psychiatra.

Prvního září — symbolicky deset dní před třináctým výročím pádu Dvojčat, což nesporně něco znamená buď v kabale, nebo v tarotu, nebo alespoň v astrologii — paní Karásková odtajnila, odkud Stanislav Huml ty kydy má. Kolem dvacáté hodiny paní Karásková napsala do diskuse pod článkem o Humlovi: „Poradila jsem S. Humlovi, aby řekl p. Hamáčkovi, ať si promluví o tom, co vlétlo do Pentagonu, s Hynkem Kmoníčkem.“ Takže je to jasné. Huml má ty informace od paní Karáskové, ta mu radí a už o tom všem vědí i Hamáček s Kmoníčkem, takže vlastně i Zeman. Paní Karásková kontroluje Parlament i Hrad. Prostě — řídí mnohem víc politiků než kdysi paní Nagyová, jež se zmohla akorát na manipulaci jedním sexuálně málo saturovaným katolíkem. Paní Karásková je zvládne všechny, a to pouhou silou slova a myšlenky!