Manželka

Manželka Zdroj: Marek Douša

Manželka 2014: poradna pro uživatele

Gratulujeme vám k zakoupení vaší nové Manželky 2014™. Věříme, že s ní ­budete spokojeni a že si s ní užijete dlouhá léta ­šťastného a příjemného ­soužití. Sestavili jsme následující přehled odpovědí na řadu často pokládaných otázek ve snaze pomoci vám využívat nový model co nejúčinněji.

Jaký typ údržby moje Manželka 2014 vyžaduje?

Vaše Manželka 2014, která je koncipována jako plně soběstačná, je schopna se sama nakrmit, vyprat si na sebe a sama se obléci. Navíc má model Manželka 2014 zabudován nejnovější typ softwaru Feminismus™, což znamená, že dokáže pokrýt i náklady na svůj vlastní provoz. Z tohoto pohledu můžete svou Manželku 2014 používat a využívat bez jakékoliv nutnosti údržby. Ovšem ve snaze zajistit optimální výkon se doporučuje vy­užívat pravidelný program občasné péče a pozornosti, včetně lichotek týkajících se jejího vzhledu, jakož i drobných projevů náklonnosti a citového vztahu (například květinové dary, čokoláda, orální sex).

Jak se Manželka 2014 liší od modelu Přítelkyně 2014, kterou jsem měl před ní?

Ve skutečnosti jsou skoro stejné. Je zajímavé, že pokud upgradujete Přítelkyni na Manželku, ona sama se vůbec nezmění. Co se ale změní, jste vy sám. Jakmile si opatříte Manželku, ve vteřině se změníte z chytrého, vtipného, šaramantního, atraktivního a zábavného Přítele v přihlouplého, nudného, nevábného a otravného Manžela. Vy sám si tuhle změnu ani neuvědomíte, ale nebojte se. Ona si jí všimne a ochotně a pravidelně vám ji bude připomínat.

Dostal jsem svoji Manželku 2014 s dodatečnou sadou příbuzných, kterou jsem si neobjednal a již ani nechci. Jak se jich můžu ­zbavit?

Manželka 2014 se dodává automaticky se sadou Příbuzných 2014™, kterou bohužel nelze odstranit. Snažte se je jednoduše ignorovat. Vaše Manželka 2014 vám v tom pomůže, neboť se sama již léta snaží nevšímat si jich.

Moje Manželka 2014 se chová divně. Co mám dělat?

I když je model, obecně řečeno, robustní i spolehlivý, operační sy­stém Manželky 2014 je též nesmírně citlivý a složitý. Jednou za měsíc má tendenci se přehřívat a v takových situacích by s ním uživatel měl zacházet extrémně opatrně. Za žádných okolností nesmíte svému modelu Manželka 2014 říct, že se chová podivně! Nejlepším řešením je nechat ji na pokoji, až se sama vypne – buď když si zdřímne, nebo když ji prostě necháte na chvilku samotnou – a pak se zase zapne. Také se doporučuje pravidelné potírání jejího operačního systému alkoholem.

Bude moje Manželka 2014 reagovat na mé hlasové příkazy?

Nikoliv.

Očekává moje Manželka 2014, že budu na její hlasové příkazy reagovat já?

Jistě.

Je to fér?

Ne, není, ale spravedlivé není ani to, že vám ráno trvá příprava na cestu do práce pouhých 10 minut, zatímco jí to zabere skoro hodinu. A je snad fér, že fronta na mužské záchodky je vždycky mnohem kratší než fronta před ženskými toaletami, či skutečnost, že ke zrození dítěte vám stačí jeden jediný orgasmus, zatímco od ženy to vyžaduje po měsících extrémního nepohodlí ještě hodiny nesnesitelných porodních bolestí?

Moje Manželka 2014 mi tvrdí, že náš obývací pokoj potřebuje vymalovat, ale mně se zdá, že to ještě chvilku vydrží. Co mám dělat?

Obývák bez řečí vymalovat.

Existuje telefonní poradenský servis, jenž mi pomůže, budu-li mít s Manželkou 2014 jakékoliv problémy?

Existuje mnoho poradenských linek, včetně jedné, kterou zřídili vaši ženatí přátelé, i když ti vám nejspíš na vaše problémy odvětí: „Jo, máš pravdu. Jen se vypovídej.“ Nejlepší je ale zavolat matku vaší Manželky 2014, protože: a) ona zcela jistě pochopí vaše zoufalství pramenící z vašeho vztahu s její dcerou a b) na rozdíl od vaší vlastní matky vám neřekne, že jste byl hlupák, když jste si Manželku 2014 vůbec pořizoval.

Steve Fisher, Američan v Praze.