Top

Top Zdroj: Facebook / Danny Evans / Planet Hiltron

Brad Pitt a Angelina Jolie
Miley Cyrus
Madonna
Kanye West a Kim Kardashian
Johnny Depp
13
Fotogalerie

Tlustý Johnny Depp a seriózní Rihanna: Jak by vypadaly celebrity jako obyčejní lidé?

Jak by „dokonalé“ celebrity vypadaly, kdyby se proměnily v obyčejné lidi s obyčejnými problémy? Na tuto otázku pomocí zázraku jménem Photoshop odpověděl americký umělec Danny Evans. Díky němu si můžeme zvednout alespoň na chvilku naše kolísající sebevědomí.

Na celebritách je vlastně nejhorší, že vypadají za všech okolností dokonale. Dámy mají štíhlé postavy, ňadra dmoucí, žádné vrásky, hřívu vlasů, kterou by jim mohl závidět i tucet lvů, a o akné nejspíše slyšely jen v reklamách na kosmetické přípravky, v nichž ještě ke všemu stále častěji účinkují, což je vlastně strašlivě nefér.

Oproti nim pánové se většinou chlubí vypracovanými svaly. Ty velmi často podtrhuje na míru ušitý drahý oblek z dílny renomovaného návrháře, za nějž, světe, div se, neutratili ani korunu, protože jim byl módním domem darován. A když k tomu přidají pověstnou jiskru v očích, není divu, že jim milióny žen automaticky padají k nohám.

My, obyčejní smrtelníci, už ale nevidíme ten nesnesitelný dril, který za dokonalým vzhledem stojí. Hodiny v posilovně, dny na plastických chirurgiích, tým stylistů, tuny make-upu a sem tam nějaká ta cool čočka pro spalující pohled.

Jak by ale celebrity vypadaly, kdyby je neschramstl šoubyznys? Jako my, obyčejní lidé? Umíte si představit sex symbol současnosti zpěvačku Beyoncé s mastnými vlasy? A co čokoládovou rebelku z Barbadosu Rihannu jako obtloustlou ředitelku ekonomického oddělení? Pokud ne, tak se rozhodně podívejte na galerii fotografií newyorského umělce Dannyho Evanse, která dotyčným celebritám jistě nedá spát…