Zdroj: JUKKI POLAND Sp. z o.o

Udělejte svému dítěti radost: Mantinel do postýlky pro bezpečný spánek!

Miminko, které si hovělo 9 měsíců u maminky v bříšku, bylo zvyklé na měkké, teplé a bezpečné prostředí. O to větší šok ho čeká při příchodu na svět. Z toho důvodu bychom novorozenci měli dopřát maximální pocit tepla a bezpečí. K tomu perfektně poslouží mateřská náruč a útulný mantinel do postýlky.

Proč pořídit mantinel nebo hnízdo do postýlky?

Mantinel do postýlky může mít podobu molitanovou, polštářkovou nebo copánkovou. Molitanový mantinel slouží hlavně k ochraně příček postýlky, aby se o ně čím dál více aktivní dítko nezranilo. Polštářkový mantinel je naducanější, proto poskytuje dostatečnou ochranu nejen během hry, ale též při spánku. Mantinel v podobě spletených copánků je navíc krásným estetickým doplňkem, který lze svinout okolo miminka, a tím mu vytvořit bezpečné hnízdečko, v němž se bude cítit jako u maminky v bříšku.

Výhody copánkového mantinelu do postýlky

Copánkový mantinel je vyroben z hebkého a měkkého veluru s antialergickou silikonovou výplní. Díky tomu je k dětské pokožce velmi jemný a šetrný. Kromě klasické ochranné funkce před nárazy do tvrdých částí postýlky nabízí celou řadu dalšího využití. Pro odrostlejší miminka lze rozplést a jednotlivé copánky provléknout mezi příčky postýlky. Tím získáte v postýlce mnohem více místa. Jako bezpečnostní prvek poslouží pro hrající si miminko na koberci či v posteli rodičů. V neposlední řadě lze rozmotaný mantinel použít i jako pohodlný polštář.

Kde mantinel pořídíte?

Vynikající poměr ceny a kvality nabízí obchod JUKKI. Ten nejenom dětské vybavení prodává, ale též se zaměřuje na výrobu vlastního sortimentu. V jeho nabídce naleznete kromě mantinelů do postýlky také podložky a fusaky do kočárku, spací pytle, hnízdečka, deky a polštáře, oblečení, hračky, kojící polštáře a mnoho dalšího. Jelikož má 100% kontrolu nad celým procesem výroby svých výrobků, můžete se spolehnout na jejich maximální bezpečnost a pohodlí. Už samotný slogan „Podporujeme super rodiče“ mluví za vše. Nabídka obchodu JUKKI je zaměřena na děti do 18 měsíců, jejich rodiče a též nastávající maminky.

Proč mantinely do postýlky JUKKI?

Mantinely JUKKI jsou šity 100% ručně, díky čemuž se můžete spolehnout na precizní provedení s důrazem na detail. Copánkové mantinely jsou velmi měkké a elastické. Jelikož neobsahují žádné tvrdé části, jsou pro miminka naprosto bezpečné. K jejich výrobě byla použita certifikovaná bavlněná velurová látka. Mantinely jsou navíc vybaveny stuhou, pomocí které je připevníte k příčkám postýlky a zůstanou tak bezpečně na požadovaném místě. V neposlední řadě lze copy snadno kombinovat s dalšími produkty JUKKI, jež jsou vyvedeny ve stejném dezénu. Řeč je o kokonech, ozdobných polštářích, přikrývkách. Vše bude tvořit sladěný celek.

Jak pečovat o mantinely JUKKI?

Copánkové mantinely jednoduše vyperete v pračce při jemném programu na 30 °C a šetrném odstřeďování při 800 ot/min. Při péči o mantinely se doporučuje používat jemné prací prostředky určené pro dětské prádlo. Rozhodně se vyhněte použití bělidla a sušení v sušičce.

Spací pytel JUKKI pro klidný spánek dětí

Pro děti od novorozeneckého věku je nejlepší volbou pro pohodlný a ničím nerušený spánek spací pytel. Dokáže totiž udržet během spánku miminka optimální teplotu, nehrozí tak ani nachlazení kvůli odkopání, ani přehřátí. Spací pytle je možné použít v postýlce i v kočárku. Oproti dekám nebo peřinkám jsou mnohem bezpečnější, neboť se nemůže stát, že by se do nich dítě zamotalo a překrylo si nechtěně hlavičku.

JUKKI POLAND Sp. z o.o

Maximální komfort a bezpečí

Spací pytle JUKKI jsou ušity ze 100% bavlny, to znamená, že je zajištěna perfektní prodyšnost materiálu. Jako výplň se používá certifikovaný antialergický silikonový materiál. Jedná se o měkkou netkanou textilii o gramáži 150 g/m2. Ta je stejně jako bavlna optimálně prodyšná, proto nedochází k nadměrnému pocení dítěte. Pytle JUKKI mají speciální tvar, který nijak neomezuje děti v pohybu. Nechybí měkký zip po celé délce pytle, díky němuž lze snadno a pohodlně přebalit miminko, aniž bychom ho museli budit ze spaní. V obchodě JUKKI si můžete nechat vyrobit spací pytel přímo na míru. Stačí zadat individuální rozměry, barvu a vzor.

Teplíčko i v těch největších nečasech

Fusak do kočárku je naprosto nezbytným vybavením během chladných až mrazivých měsíců. Představuje mnohem pohodlnější variantu oproti tomu, kdybychom miminko navlékali do několika vrstev oblečení, v nichž by se mohlo stěží pohnout. Ve srovnání s dekou, kterou může malý neposeda snadno odkopat, nabízí fusak maximální tepelný komfort během zimní procházky. A to jak pro úplně nejmenší miminka, tak pro již sedící batolata. Při výběru fusaku je třeba věnovat pozornost jeho velikosti, aby se v něm dítě necítilo stísněné. Fusaky JUKKI jsou vyráběny v různých modelech a velikostech, proto se dají použít nejen v kočárku, ale také v autosedačce nebo na sáňkách.