Zdroj: DANFIL JEWELLERY s.r.o.

Chcete obdarovat ženu? Náušnice jsou ta správná volba! Jak ale vybrat ty pravé?

Náušnice jsou jedním z nejoblíbenějších šperků, které mají ženy ve šperkovnici. Jsou symbolem ženství a jsou jednoduše nepřehlédnutelné, a proto jsou ideální volbou pro jakýkoli výjimečný okamžik, kdy je možné je darovat. Poslouží jako věčná památka, nadčasová a elegantní klasika, proto se vyplatí do nich investovat. Jak ale vybrat ty správné?

Nákup náušnic nemusí být stresující 

Mějte při konečném rozhodování jistotu, že kupujete ty nejkvalitnější a také ty, které perfektně padnou typu nositelky. V dnešní době najdete v nabídce náušnic nepřeberné množství různých druhů, stylů, materiálů a designů. Je proto důležité vědět co žena, kterou se chystáte obdarovat, preferuje. Znalost jejího osobního stylu a šatníku je skvělým začátkem. Do jakých barev se ráda obléká? Nosí žluté zlato nebo raději bílé? Preferuje decentní kousky nebo raději výrazné? Má ráda diamanty a vše, co se třpytí? Zde je několik tipů, jak vybrat ty nejdokonalejší.

DANFIL JEWELLERY s.r.o.

Pecky

Tyto náušnice jsou univerzální, decentní a jemné. Pokud vybíráte náušnice ženě, která vyznává minimalistický styl, má ráda praktické módní kousky, je právě toto jasná volba. Jedná se o půvabný styl náušnic, který je považován za základ každé šperkovnice. A vzhledem k tomu, že jsou drobné, nevadí ani při sportovních aktivitách.

DANFIL JEWELLERY s.r.o.

Kruhy

Jsou stále jedním z nepostradatelných doplňků. A to díky jejich oslnivému designu, stylu a tvaru. Tento typ náušnic je pro ženy, které mají rády výraznější styl oblékání a nebojí se experimentovat. Upoutají pozornost na první pohled. Jejich nositelky jsou smyslné a plné energie.

DANFIL JEWELLERY s.r.o.

S barevnými kameny

Pro všechny stylové ženy, které se nebojí barev a které chtějí zářit. Vyberte drahokam s její oblíbenou barvou nebo s kamenem měsíce, ve kterém se narodila a uvidíte, že bude nadšená. Tyto náušnice zcela jistě zdůrazní rysy obličeje nositelky, rozsvítí jí oči a oslní její okolí.

DANFIL JEWELLERY s.r.o.

Visací náušnice

Tyto náušnice přitahují veškerou pozornost k obličeji nositelky. Symbolizují rovnováhu a zároveň prozrazují, že ženy které nosí tyto náušnice nemají rády extrémy, ale raději se drží někde uprostřed. Jsou elegantní a zároveň okouzlující.

DANFIL JEWELLERY s.r.o.