Zdroj: Doma je Doma s.r.o.

8
Fotogalerie

Staré Ďáblice se brzy rozrostou o druhou etapu rezidenční čtvrti Evergreen

V nabídce rezidenčního projektu Evergreen Ďáblice se na začátku letošního roku nově objevilo 19 řadových rodinných domů a 30 bytů z druhé etapy. Pro zájemce o stěhování do klidné lokality na severu Prahy jde o jedinečnou příležitost zajistit si nemovitost v obytném souboru, o nějž byl v minulosti mimořádný zájem. Ten přetrvává i v případě etapy druhé, která nedlouho po zahájení prodejů hlásí už 60 % vyprodanost aktuální nabídky.

Doma je Doma s.r.o.

Bydlení pod korunami stromů

Evergreen Ďáblice je nová obytná čtvrť vznikající v místě dříve nevyužívaných průmyslových prostor na okraji malebných starých Ďáblic. Tyto nové byty na Praze 8 jsou v prodeji ve všech tradičních dispozicích od garsoniér 1+kk až po bytové jednotky 3+kk ideální pro rodiny. Součástí naprosté většiny z nich je balkon, přízemní byty jsou nabízeny s předzahrádkou, střešní naopak s nádhernými, velkorysými terasami s výhledem na celé Ďáblice i široké okolí. Rodinné domy jsou připraveny ve dvou typových variantách – dvoupodlažní s označením DJD v dispozici 3+kk a třípodlažní s názvem FAM s dispozicí 4+kk.

Projekt nového bydlení pro rodiny v Praze připravila developerská společnost Doma je Doma. Ta se na transformaci brownfieldů, revitalizaci zapomenutých lokalit a výstavbu dostupného bydlení s přesahem do oblasti udržitelnosti dlouhodobě specializuje. Za sebou má například realizaci vilového souboru v Buštěhradu nedaleko Kladna, 39 komfortních rodinných domů ve středočeských Lidicích nebo netradičně řešenou designovou rezidenci v pražském Radotíně.

Doma je Doma s.r.o.

Nahlédněte za oponu

V současné chvíli probíhají dokončovací práce na stavbě první etapy Evergreenu, která zamíří do kolaudačního řízení v první polovině letošního roku. Dělníci tak pilně dokončují pokládky podlah a uklízejí jednotlivé byty a rodinné domy. V exteriérech už je hotová výsadba stromů, připraveny jsou komunikace, parkování či prostory pro miniparky s posezením. Ty si samozřejmě budou moci naplno užít i obyvatelé připravované druhé etapy. Její výstavba v přilehlé lokalitě na dokončení první etapy plynule naváže. Kompletní fotogalerii z výstavby první etapy i vizualizace etapy druhé naleznete na webových stránkách projektu Evergreen Ďáblice.