Řada Horse Club pro všechny holky, které mají rády koně

Řada Horse Club pro všechny holky, které mají rády koně Zdroj: Olymptoy

Figurky Schleich: 6 tipů pro nekonečnou zábavu

6 tematických řad přinese neuvěřitelné množství zábavy. Kvalitní figurky, které si oblíbí holky i kluci, malí i dospělí, milovníci víl i bojovníků, budete chtít i vy.

Hledáte kvalitní zábavu pro děti i pro sebe? Objevte figurky Schleich. Od roku 1950 se značka Schleich zaměřuje na výrobu figurek, které vynikají svou kvalitou. Na figurkách nenajdete nedolitky ani otřepy. Navíc jsou ručně malované a vyráběné tak, aby odpovídaly skutečné podobě zvířat nebo jiných motivů.

Hrou s figurkami děti rozvíjejí motorické schopnosti, fantazii a myšlení. Dospělí sběratelé zase získají příležitost objevit koníček, při kterém se odreagují. Díky detailnímu zpracování reálných postav můžete tyto figurky použít jako výukový materiál. Učí se snad děti snadněji než díky zábavě? 

Značka Schleich přichází s 6 řadami figurek:

  • Horse Club – Schleich koně
  • Farm World – Schleich farma
  • Wild Life – Schleich exotická a divoká zvířata
  • Dinosaurs – Schleich dinosauři - pravěká zvířata
  • Bayla – Schleich elfové a víly
  • Eldrador – Schleich bájná zvířata

Schleich Horse Club

Schleich koně jsou jednou z nejoblíbenějších řad figurek Schleich. Obzvláště holčičky tyto koně milují. Značka Schleich přichází s klisnami, hřebci i hříbátky mnoha plemen. Díky propracovaným doplňkům jako je Schleich stáj, jezdkyně nebo další věci pro péči o koně Schleich, bude hra vašich dětí plná podnětů. Vyberte dětem figurky dle jejich vkusu.

Řada Schleich Eldrador je plná bájných zvířatŘada Schleich Eldrador je plná bájných zvířat | Olymptoy

Schleich Farm World

Děti z města i z venkova si rádi hrají se zvířaty. Schleich farma je ideální pro poznávání zvířat. Kromě domácího zvířectva budou vaši malí farmáři potřebovat taky traktor nebo třeba mobilní veterinární kliniku. Skvělý způsob, jak poznat chod venkova, je pořídit si ho domů ve formě Schleich figurek.

Schleich Wild Life

Exotický svět zvířat, které děti na procházce nepotkají, jim snadno ukážete díky figurkám Schleich. Lev, opice, pandí mládě, které si hraje, nebo třeba žirafa budou děti zajímat. Ve Schleich světě si totiž na divoká zvířátka můžete i sáhnout.

Schleich Dinosaurs

Pravěký svět u vás doma není pro Schleich figurky žádný problém. Mají vaše děti rády T-Rexe? Co jim k tomu přidat ještě Plesiosauruse nebo Dracorexe? Pronikněte do pravěku spolu s dětmi a bavte se.

Schleich Bayla

Kouzelné bytosti, elfové a víly, přinesou pohádkovou atmosféru i k vám. Děti milují krásné víly a rády prožijí jejich příběhy, které svou fantazií budou rozvíjet.

Figurky Schleich jsou u dětí oblíbenéFigurky Schleich jsou u dětí oblíbené | Olymptoy

Schleich Eldrador

V bájném světě Eldrador děti najdou další kouzelné bytosti a zvířata. Jednorožci nebo draci tvoří fantastické historky a vaše děti je budou s nadšením vytvářet spolu s nimi..

Figurky Schleich se hodí nejen dětem, ale i vášnivým sběratelům. V široké škále tematik si vyberete i vy, třeba v online hračkářství mrakyhracek.cz, kde je i spousta dalších hraček pro děti.