Zdroj: Shutterstock

Tref devět přesných výsledků a odnes si dvoumilionový jackpot

Oblíbená soutěž MEGAtrefa pokračuje i během evropského šampionátu! Sázková kancelář Fortuna nabízí ve hře, která je pokaždé zdarma, nejen pohádkový jackpot přesahující dva miliony korun, ale také další parádní ceny.

Fotbalové ME jde do vyřazovací části! Od soboty 26. června začíná osmifinálová fáze turnaje a spolu s ní vypuknou i tipovací souboje v rámci soutěže MEGAtrefa. Aktuální výše banku v soutěži je 2 020 000 Kč.

Co je k zisku pohádkového jackpotu potřeba? Skvělý odhad a taky troška štěstí. Částka s hodnotou přes dva miliony korun totiž čeká na hráče, který dokáže uhodnout skóre všech osmifinálových zápasů. Prolomit nesnadný úkol může ale kdokoliv, kdo má registraci na webu prihraj.cz. Vstup do hry je navíc úplně zdarma.

Čím lepší tip, tím více bodů

Soutěž není ale jen o jackpotu. V průběhu celého turnaje nebo ligy sbíráte body, a to podle úspěšnosti vašich tipů. Zatímco za správný výsledek máte bodů 10, za uhodnutý počet branek získáte body jen dva. Variant, jak si v tabulce polepšit, je ale více.

Na konci každého kola pak první tři hráči s nejvyšším bodovým ziskem získají 500 korun a O2 TV na tři měsíce zdarma. Hráči na 4 .- 40. místě jsou odměněni 250 korunami.

Megatrefu se vyplatí sledovat po celý rok. Nejlepší hráči měsíce i sezony si totiž odnáší navíc desetitisícové odměny jen za to, že si prověřují svůj sportovní odhad.

Navíc nový ročník Fortuna Ligy navazuje prakticky hned na fotbalový šampionát. Proto mají hráči teď ideální možnost, jak se do hry dostat a poté se pustit do bojů i v rámci tuzemského fotbalu.

Větší napětí při sledování zápasů

Díky Megatrefě si můžete ještě zvýšit napětí a adrenalin při sledování šampionátu. Pokud svým tipům věříte, můžete si je i vsadit v rámci kurzové nabídky. Na nově registrované hráče navíc čeká i vstupní bonus ve výši 1300 Kč. 

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.