Český pacient českým lékařům! Vláda utnula chebské nemocnici nemilosrdně tipec

Východočeský Cheb se díky skvělému zeměpisnému okénku našeho premiéra dostal do popředí celorepublikového zájmu. Místní nemocnice na pokraji kolapsu úpěnlivě prosí vládu, aby jim ulevila s náporem pacientů. Jenže namísto pomoci se dočkali posměšků a trestu! Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, co tím vláda sleduje...

Pokud si doposud nejste jisti, kde Cheb leží, pak jednou pro vždy v Karlovarském kraji! Naučit by se to měl zejména Andrej, který možná celou dobu posílá potřebnou pomoc pro tamní zdravotníky do Královéhradeckého kraje. Jinak se totiž tohle jednání nedá ani omluvit.

Chebská nemocnice je na pokraji kolapsu a nemá kapacity na jednotkách intenzivní péče. Vypjatá situace dokonce dojala i tvrdé Němce, kteří odložili bratwursty a nabídli, že část pacientů převezmou. Jenže to by bylo, aby tady někdo tvrdil, že naše vláda snad situaci nezvládá a tak ministr zdravotnictví okamžitě zareagoval a poslal... na „líné“ zdravotníky tvrdou kontrolu!

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.