Video placeholde

Šarlatán prodával lék složený z vody za 500 korun. JXD i s kamerou vyhodil za čtyři minuty

Šidit lidi je hnusné za všech okolností. Pokud však někdo vydělává peníze na prodeji nefungujícího prostředku proti bolesti, je to opravdový lump. Pacienti trpící chronickou bolestí jsou v extrémně těžké situaci – ve vyšším věku je každá druhá sebevražda reakcí na nesnesitelnou somatickou nemoc. Hlavní „hrdina“ našeho článku přesně tohle dělá. Šidí trpící. Koupil jsem si jeho zázračnou analgetickou vodičku a byl jsem opravdu hodně naštvaný z toho, jak nefungovala. Tak jsem ji jel vrátit.

Když jsem se v patnácti letech poprvé v životě vypravil sportovat, poznamenalo mě to na celý zbytek života. V nemocnici jsem strávil skoro rok. Když mě pouštěli, říkali, že od třiceti pětatřiceti můžu čekat potíže s páteří. Stal se zázrak. Přišly až v padesáti. Zato pořádné. Již pátým rokem jsem v péči revmatologů a specialistů na tišení bolesti. Konopí a opiáty mám na předpis, ke každodennímu užívání, a i když beru zatím jen opiáty slabé, tak jich musím brát celkem dost.

Proto jsem s nadšením uvítal novou nabídku zvláště účinného analgetika s názvem ANALGET, nabízeného na webových stránkách Hadži-ki®. Pracuje na principu informační paměti vody. Protože nic jako informační paměť vody neexistuje, je téměř jistota, že přípravek bude mimořádně účinný. A že byl nepochybně vyvinut pomocí nejnovějších technologií a vysoce vědeckých postupů. Web prodejce mě naplnil optimismem:

„Hadži-ki umožňuje spojit všechny energie podporující život na Zemi v souladu s Božím plánem k plnému čerpání Božích energií skrze hadži-ki a splynutí s Jednotou. Citlivým vnímáním přírodních zákonů zaznamenáváme změny a můžeme se s nimi sladit. Jsou to vitální energie, které můžeme využít v takové míře, jak jsme připraveni. Hadži-ki, reiki, schambala atp. jsou způsoby čerpání – nikoliv Zdroj!“

To bude lepší než morfin!

 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!