Zdroj: Stovkomat s.r.o.

Unikátní tipy, kterými ozvláštníte svůj týden

Bez ohledu na to, jestli trávíte hodiny před televizní obrazovkou nebo na internetu, je třeba čas od času nabourat svůj každodenní stereotyp. Máme pro vás zajímavé tipy, které vám pomohou najít si nový koníček nebo s rozhodováním při stavbě domu. Níže uvedená doporučení se hodí jak pro fyzické osoby, tak pro podnikatele.

Propagace vaší značky, která bude mít účinek

Vítejte ve světě, kde se snoubí kreativita se snahou o prezentaci značky. Reklamní předměty přitahují pozornost, posilují identitu firmy a současně i pověst u klientů. Společnost Unipresent.cz se zaměřuje na firemní dárky, kterými můžete obdarovat své zákazníky, zaměstnance nebo další osoby, jež si to podle vašeho mínění zaslouží. UniPresent se pyšní širokým sortimentem, který čítá přes 60 000 produktů, a nad to i možností inovativního online kalkulátoru potisku a vizualizace loga. Díky tomu budete přesně vědět, co si objednáváte a jak bude vypadat konečný výsledek.

FREE spiny: vaše brána k výhrám

Každý z nás čas od času dostane chuť zkusit své štěstí v hazardních hrách - někdo si vsadí sportku, jiný si koupí los. Jsou ale tací, kteří nedají dopustit na online casina, nicméně vkládat velkou sumu peněz se jim nechce. Máme pro vás dobrou zprávu - víme jak hrát v českých casinech zdarma! Stačí posbírat FREE spiny za registrace a výhry jsou vaše. Vyhledáváme nejlepší nabídky FREE spinů a výhod v online casinech, abychom vám přinesli maximální zábavu a co největší možnost na výhru. Přinášíme vám pouze ty nejdůvěryhodnější nabídky od relevantních casin. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Hry se můžou účastnit osoby starší 18 let.

Literární poklady z druhé ruky

Každý z nás má ve své polici alespoň jednu přečtenou knihu, kterou by rád poslal dál. Ale jak na to, když klasické antikvariáty praskají ve všech? Vyzkoušejte online antikvariát Restorio - skvělé místo pro knihy z druhé ruky. Vykoupíme od vás použitou knihu, ať už se jedná o českou klasiku, oblíbené pohádky nebo zahraniční bestseller. Když se zaregistrujete, získáte bonus, díky kterému si můžete pořídit použité knihy za ještě výhodnější cenu. Pravidelnými nákupy v Restorio snížíte zátěž na svůj rodinný rozpočet a životní prostředí. Objevte příběhy ukrývající se v knihách, které čekají na nového majitele.

Moderní i tradiční posuvné dveře do každého domu

Budování vysněného domova nespočívá jen ve vytvoření pohodlného interiéru, ale i líbivého exteriéru. Krásný vzhled domu nutí vstoupit dovnitř a strávit zde krásné chvíle plné klidu pohody. Mluvíme-li o dveřích, jsou v poslední době moderní posuvné dveře, jež představují skvělou příležitost, jak spojit příjemné s užitečným. Nejenže skrze skleněné výplně bude do prostor domu proudit velké množství světla, ale zároveň tento typ dveří působí luxusně a minimalisticky. Koupit posuvné dveře na terasu můžete už i online. Posuvně sklopné dveře, HS portály a cenově dostupný posuvný systém SmartSlide Vám vyrobíme již do dvou týdnů.

Průvodce filmovým i seriálovým světem

Máte rádi filmy a seriály, ale nedaří se vám najít stránku, která komplexně a přehledně informuje o událostech z tohoto nekonečného světa zábavy? Právě pro takové filmové nadšence je tu filmový web TVguru - místo, kde každý milovník světové i české kinematografie najde to, co hledá. Ať už sháníte tip na film ke zhlédnutí, informace o oblíbeném herci či herečce nebo recenze na seriál, pak stránka TVguru představuje vašeho spolehlivého průvodce na červeném koberci. Kromě filmového a seriálového zpravodajství naleznete na naší stránce též knižní recenze, info o novinkách na streamovací platformě VOYO nebo aktuality z oblíbeného seriálu Ulice.