Kristýna Kočí

Kristýna Kočí Zdroj: Dan Materna/MF DNES/Profimedia.cz

Slib mlčenlivosti pro Víta Bártu je pod pokutou osmi milionů

Na sjezdu VV jsem nebyla, ale měla jsem tam své lidi s potřebnou technikou. Fakt MASO! Myslím, že někdo možná konečně půjde sedět!

 

Kristýnčin blogísekKristýnčin blogísek|Reflex.cz

 

Zaprvé se mi podařilo propašovat štěnici do pokoje VB (Víta Bárty – pozn. redakce). Jeho pokoj se zaplnil pytli plnými peněz ještě před sjezdem, nějaký ten příspěvek přinesl Docentovi skoro každý člen. Je to podmínka vycházející z politicko-ekonomické strategie VV vypracované VB.

 

 

Někteří ubožáci si na to i půjčovali, jiní radši dali něco hmotného. Nějaká příšerná ženská v tygřích šatech sundala z krku zlatý řetěz. Tedy aspoň doufám, že byl zlatý; celá totiž vypadala nějak lacině, všimla jsem si kabelky od Vietnamců a bot ze sekáče. Hned potom všichni podepsali VB slib mlčenlivosti pod pokutou osmi miliónů.

 

Pár se jich ještě na pokoji před odchodem rozbrečelo, VB je ale nechal vyvést ochrankou. Pak si nechal pokojovou službou přinést pár lahví archivního francouzského vína a taky dovést Radka Johna, aby mu přečetl svůj chystaný projev. Když mu ho trochu přepsal, pustil ho.

 

PerpleX FinálníPerpleX Finální|Reflex.cz

 

Jednu štěnici si pod blůzku strčila i jedna z mladých hostesek, které jsem za to slíbila místo mé třetí poslanecké asistentky. Nebo čtvrté? Jí jsem políčila speciálně na MB (poslance a účetního VV Michala Babáka - pozn. redakce). Ten samolibý z**d z Blanska je totiž patologický babák, musí přefiknout úplně každou! A čím mladší a blbější jako on, tím lepší.

 

 

Když jsem se na to teď doma koukala, připomnělo mi to německé porno – stará dobrá škola: MB zaútočil hned po společné večeři, kdy Janičce řekl, že na pokoji potřebuje využít jejích asistenčních služeb…. Dál už to nechci rozpitvávat: řeknu jen, že skončili v pokoji VB, kde si to fakt hustě rozdávali na pytlích s penězi.

 

Myslím, že až tohle pustím do médií, tak se z toho všichni znovu po***ou!