Roman Prymula a Petra Röslerová

Roman Prymula a Petra Röslerová Zdroj: Petra Röslerová

Čechy zasáhl kult Plných košů. Proboha dost! prosí feministky.
Žokej Váňa vs. Petra Röslerová
Pokud na obrázku nevidíte sexuální dračice s falickými symboly, pak jste úchylní.
Taky letos jedete do pr*ele? Ministryně Dostálová (ANO) vám za 2.000 miliónů ukáže, kudy se tam jede
Babiš po jednání v Bruselu
17
Fotogalerie

Lekce s plukovníkem Prymulou: Těžko na cvičišti, lehce na hnojišti

Jak se neumazat od hovna, zvládl plukovník skvěle. Zkrátka když to už začalo hodně smrdět, vyhodil sám sebe oknem, aby ho pak jako zachránce přivítali dveřmi.  Jářku, tak vítejte! 

Stará vojna Prymula ukázal talent kličkovat mezi nášlapnými minami už několikrát. Nejdřív smrdící zakázky farmaceutickým firmám, kvůli kterým byl odvolán z postu ředitele fakultní nemocnice, ale i tak se mu skandál podařilo celkem ustát.  Záhadně se mu doteď podařilo přečůrat i povinnou bezpečnostní prověrku. Na druhou stranu, jestli někdo může prokličkovat mezi zruinovanou státní kasou, populistickou vládou, pandemií na krku a vystresovaným obyvatelstvem, svatoušek to těžko bude. 

My v Reflexu si zatím jdeme shánět pláštěnky, gumičky, igelitové pytlíky a všechno připravíme do chlebníčků, kdyby náhodou plukovník zavelel. Ale možná trochu kecáme, protože tahle naše země si už musela poradit s lecjakým hnojem a snad brzo přesmrdí i tahle covidová patálie. Tak hodně zdaru nám všem. A vám též, plukovníku, tak to prosím vás nepose*te!

Na další výtvory Petry Röslerové se podívejte v naší fotogalerii: