V Betlémě zaútočili Santa Klausové, neměly by USA vyhlásit Palestině válku?

V Betlémě zaútočili Santa Klausové, neměly by USA vyhlásit Palestině válku? Zdroj: jpost.com

JIŘÍ X. DOLEŽAL: V Betlémě zaútočili Santa Klausové, neměly by USA vyhlásit Palestině válku?

Palestinské útoky na Židy dostaly s časem vánočním nový rozměr. Teroristé nyní útočí v převlečení za Santa Clause. Není to už konečně důvod, aby USA uznaly palestinský stát a vzápětí mu tak mohly vyhlásit válku?

Deník Jerusalem Post přinesl další štvavou sionistickou propagandu zaměřenou proti mírumilovným palestinským Arabům, stoupencům islámu - náboženství míru.

Židovský list si dovolil takovou nehoráznost, když zveřejnil bizarní video útoku Palestinců, které může Araby zesměšnit od Judeji až po Gazu. Asi osmdesát stoupenců náboženství míru - z toho třetina převlečená za Santa Clause v červených čepicích s kožešinou dokola - se pere s izraelskými vojáky. Ti odpovědí ryze vánočním stylem - prskavkami slzného plynu. Poté se dav arabských Santů rozprchne (http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/WATCH-Palestinian-protesters-dressed-as-Santa-Claus-clash-with-IDF-385517).

Santa Claus je přitom, podobně jako kačer Donald a hamburger, symbolem americké státnosti. Útok v maskách Santy je atakem na samu podstatu Ameriky. Proto se domnívám, že by se do arabsko-izraelského konfliktu měli co nejdříve vložit Američané, arabskou Palestinu uznat jako stát a začít jej okamžitě bombardovat, vyhlásit mu válku.

Zajímavá je i evropská stopa: Ve Francii nedávno podobně řádili maskovaní násilníci převlečení za klauny a fyzicky napadali lidi. Takže skromný dotaz na francouzskou tajnou službu - nebyla ta série útoků předvánočním cvičením Hamásu uskutečněná na francouzském území?