Ahmadínežád

Ahmadínežád Zdroj: Profimedia.cz

Ahmadínežád zase řečnil

Palestinci chtějí v září požádat v OSN o uznání svého nezávslého státu.
Akce na podporu Palestinců se konala i v Iránu. A iránský prezident Mahmúd Ahmadínežád si zase zařečnil.

Ahmadínežád  řekl: "Všichni věřící by se měli soustředit na to, že sionistický režim zmizí. Ne uznání nezávislé palestinské vlády, ale osvobození celé Palestiny je konečným cílem. Sionistický režim je domovem mikrobů a rakovinných buněk. Bude-li dál trvat, nespokojí se jenom s malou částí palestinské země, bude se rozrůstat a ohrožovat celý svět," hlásal Ahmadínežád v mešitě Teheránské univerzity.

 

Vida. Členský stát OSN vyzývá k likvidaci jiného členského státu OSN. Tak doufejme, že Unie, když už má prezidenta a ministryni zahraničí, se k tomu nějak vysloví. A že se k tomu vysloví i česká reprezentace.

 

 

Na každého jednou dojde. Měli bychom počítat s tím, že až jednou někdo řekne, že Češi jsou domov mikrobů a rakovinných buněk, bylo by dobré mít někoho, kdo se nás zastane. Zatím při sledování internetových debat to vypadá, že se Česko hemží antisemity, kteří věří na americký imperialismus a zločinný sionismus. Obětovat jediný demokratický stát na Blízkém východě by byla chyba. Když pomineme, že by to byl zločin. Když se někomu šlape na krk, často se šlápne na krk i tomu vedle.  Příště budeme na řadě třeba i my.