Kim se rád ukazuje v doprovodu žen.

Kim se rád ukazuje v doprovodu žen. Zdroj: Profimedia.cz

Četa uspokojení Kippumjo se skládala z 2 000 žen a dívek.
Četa uspokojení Kippumjo se skládala z 2 000 žen a dívek.
Kim se rád ukazuje v doporovodu žen.
Kim se rád ukazuje v doprovodu žen.
Kim se rád ukazuje v doprovodu žen.
21
Fotogalerie

Záhadná četa Kippumjo: 2 tisíce vybraných dívek, které měly uspokojovat prominenty korejského řežimu

Severní Korea je země nevídaných možností. Zejména tedy pro vládnoucí vrstvu. Vůdce této země si udržuje spolek žen a dívek (i 13letých), který nese název Kippumjo, a má za úkol poskytovat potěšení sexuální povahy a bavit vysoce postavené úředníky Korejské strany pracujících a jejich rodiny nebo vážené hosty. Tato četa byla údajně rozpuštěna. Je tomu ale skutečně tak?

V Severní Koreji se údajně selektují mladé dívky, které jsou poté přiřazeny do tajného vojenského oddílu samotného vůdce. Tomu se říká "Četa uspokojení" nebo také Kippumjo. Informace od zběhlých Severokorejců, kteří unikli režimu na západ, tvrdí, že jsou u těchto dívek dokonce pravidelně prováděny kontroly jejich panenské čistoty.

Jihokorejský deník Chosun Ilbo v minulosti uvedl, že četa Kippumjo, byla rozpuštěna krátce po smrti Kim Čong-ila v prosinci 2011. Členky byly prý donuceny podepsat slib mlčenlivosti a za to dostaly peníze a dárky. Údajně šlo o finanční příspěvek v hodnotě 4 000 dolarů a domácí spotřebiče.

Jaká je pravda ale vlastně nikdo mimo Severní Koreu neví. Informace ohledně tohoto speciálního spolku jsou přísně utajované. Jestli byl tedy opravdu rozpuštěn ví jen Kim Čong-un a jeho pohlaváři.