Nahota je nedílnou součástí Hry o trůny a svléknout se musela nejedna herečka

Nahota je nedílnou součástí Hry o trůny a svléknout se musela nejedna herečka Zdroj: HBO

Nejvíc sexu natočila Esmé Bianco, která si zahrála zrzavou prostitutku Ros. Té postelí prošel Tyrion Lannister, Theon i velmistr Pycell.
I když je Dorne zemí uvolněných mravů, jediná z písečných hadů, která se svlékne, je Tyene Sand
Shame! Zde dodala Lena Headey pouze hlavu, kterou trikaři namontovali na tělo jiné herečky - Rebeccy Van Cleave.
Carice van Houten se svlékala často. Naštěstí většinu času s náhrdelníkem
Violet a Miranda - Ramseyho holky, kterými trápil Theona.
32
Fotogalerie

Hra o klíny: Populární seriál ukázal přes 134 prsou, 7 penisů a více než hodinu a půl nahoty

Když se v roce 2011 objevila Hra o trůny, působila jako zjevení. Fantasy pro dospělé obsahující složité intriky, drsné souboje a především explicitní sexuální scény přikovalo fanoušky k obrazovkám na dalších 7 sezón. A i když nahoty a odhalených sexuálních scén ubývalo, stále se po této stránce jedná o jeden z nejodvážnějších seriálů. Připomeňte si ty nejslavnější nahé scény v naší fotogalerii. V článku zjistíte zajímavá hanbatá čísla.

Server Mr. Skin, který se zabývá nahotou v audiovizuálních dílech, vydal velice zajímavou infografiku sumarizující sex ve Hře o trůny v uplynulých 7 sériích (protože osmá ještě není u konce a do statistik se kromě Bronnovy čtyřky a Aryina poprvé stejně příliš neprojeví). Hra o trůny si v nahotě vždy libovala, kromě standardní ženské nahoty nabídla i několik obnažených penisů, což se promítlo i do jedné epizody seriálu South Park, kde si animovaný tvůrce George R. R. Martin pobrukuje do úvodní znělky slovo wiener (angl.. termín pro penis). 

V seriálu nějakou část svého těla odhalilo celkem 82 postav. To ze Hry o trůny dělá třetí nejhanbatější seriál stanice HBO (po seriálech True Blood a Girls). Zajímavé je sledovat klesající počet nahých lidí v jednotlivých sériích. Zatímco v té první jich bylo nejvíc – 19. Ve druhé a třetí 13, ve čtvrté 9, v páté 14, v šesté 8 a sedmé jen 6. Nejvíce nahoty pak obstaral Malíčkův nevěstinec (celkem 21 nahých scén).

Ze všech naháčů jich 51 bylo z řad celebrit, tedy mediálně známých herců, zbytek tvořili komparzisté. Své kompletně nahé tělo tu vystavila Emilia Clarke (Daenerys), Carice van Houten (lady Melisandra) či Nathalie Emmanuel (Missandei). Nejvíc sexu pak natočila Esmé Bianco, která si zahrála zrzavou prostitutku Ros. Té postelí prošel Tyrion Lannister, Theon i velmistr Pycell.

V nahých scénách bylo ukázáno celkem 134 prsou, 60 zadků, 28 klínů a 7 penisů. To dalo dohromady celkem 108 minut erotických scén. Zajímavou kategorií jsou pak umělé části těl, které vystrčili celkem 4 herci. Nejznámějším případem je tělo Cersei Lannister, když kráčela nahá ulicemi Králova přístaviště. Zde dodala její představitelka Lena Headey pouze hlavu, kterou trikaři namontovali na tělo jiné herečky – Rebeccy Van Cleave. Falešné prso poté ukazovala i Lysa Arryn (Kate Dickei), když kojila svého dospívajícího syna. Falešným penisem se pak v močící scéně vytasil Ohař (Rory McCann) a Hodor (Kristian Nairn), když přiběhl nahý do Božího háje.

V seriálu se objevilo také 6 bývalých či stále aktivních pornohereček. Nejznámější je Tyrionova milenka Shae (Sibel Kekilli). Samantha Bentley si zahrála prostitutku ve čtvrté sérii, Jessica Jensen jednu z dothrackých dívek, Aeryn Walker manželku a dceru chlípného Crastera, Maisie Dee byla prostitutkou, na které své zvrácené choutky ukájel Joffrey a Sahara Knite byla pracovnicí Malíčkova nevěstince, ve kterém si střihla ikonickou lesbickou scénu s Ros.

Co na nahotu ve Hře o trůny říkáte? Patřila a patří do podobných seriálů, nebo byste se bez ní obešli? Dejte nám vědět do diskuze!