Daario Naharis. Tuhle změnu musel zaregistrovat každý. Daario Naharis se z hodně zvláštního galantního týpka (Ed Skrein – vpravo) proměnil v běžného krasavce – floutka (Michiel Huisman)

Daario Naharis. Tuhle změnu musel zaregistrovat každý. Daario Naharis se z hodně zvláštního galantního týpka (Ed Skrein – vpravo) proměnil v běžného krasavce – floutka (Michiel Huisman) Zdroj: IMDB

Gregor Clagane alias Hora. Postavu děsivě vyhlížejícího bojovníka ztvárnili tři herci: Conan Stevens (vpravo), Ian Whyte (uprostřed) a Hafþór Júlíus Björnsson.
Conan Stevens vtiskl Horovi charakter, který se jeho následovníci snažili napodobit. Stevens odešel kvůli roli v Hobitovi.
Conan Stevens
Ian Whyte vzal roli Hory na pár epizod, jenže jeho vzhled byl nápadně odlišný. Navíc Whyte měl spoustu jiných rolí v seriálu…
Ian Whyte jako Bílý chodec
63
Fotogalerie

13 postav seriálu Hra o trůny, u kterých tvůrci vyměnili herce. Prohlédněte si, jak se liší

Už 14. dubna bude mít premiéru první díl závěrečné série už dnes legendárního seriálu Hra o trůny. Ne všichni herci z úvodních sérií se závěru dočkali. Řada z nich prostě proto, že autoři seriálu hlavní postavy nechají nemilosrdně vraždit. Dlouho proto nebylo jasné, kdo skutečně patří mezi hlavní postavy děje. Další řada herců se závěru nedočká z jiného důvodu.

Určitě jste si všimli, že postavy Hory nebo Daaria Naharise v průběhu seriálu výrazně změnily vizáž. Role totiž přebrali jiní herci. V případě Gregora Clegana došlo ke změně dokonce dvakrát. U řady postav jste změnu možná ani nezaznamenali a může vás překvapit. Podívejte se do galerie.