Debata Víta Rakušana v Mostě

Debata Víta Rakušana v Mostě Zdroj: Zbyněk Pecák

Debata Víta Rakušana v Mostě
Debata Víta Rakušana v Mostě
Debata Víta Rakušana v Mostě
Debata Víta Rakušana v Mostě
Debata Víta Rakušana v Mostě
10
Fotogalerie

Mám rád bolest, příště pojedu na ruskou ambasádu. Rakušan plánuje další výjezd svého turné „bez cenzury“

Ministr vnitra Vít Rakušan má nový koníček. Objíždí chudé regiony a nechává si tam od lidí nadávat. „Dělá mi to dobře. Mám rád bolest. Jsem rád ponižován,“ přiznal v rozhovoru pro časopis „Domina“ ministr Rakušan, který si své výjezdy nemůže vynachválit.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Nejsem jako Babiš, který jezdí jenom tam, kde ho lidé mají rádi a kde ho volí. Tancování s babičkami a přijímání lichotek, jak jsem úžasný, mě neoslovuje. Mám rád napětí, dusno a pískot,“ prozradil Rakušan, který dodal, že během svých debat má pod oblečením na bradavkách skřipce pro větší bolest a požitek.

„Já tam nejezdím ty lidi o něčem přesvědčit. Ty lidi přesvědčit nelze. Žijí si ve své pravdě, ve svých bludech a nenávisti, kterou navzájem přiživují, a na jakékoliv protiargumenty reagují podrážděně a nevěřícně. Těmhle lidem se nedá nic vysvětlit. Oni nebudou poslouchat. O to mi nejde. Jde mi o to, že vím, že tito lidé mě nemají rádi a dají mi to sežrat. To se mi líbí,“ usmíval se Rakušan.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat