Českou kuchyní jsme svět nedobyli, zato u nás se začaly objevovat ty cizí - od thajské přes kambodžskou po sardskou

Českou kuchyní jsme svět nedobyli, zato u nás se začaly objevovat ty cizí - od thajské přes kambodžskou po sardskou Zdroj: Stanislav Krupař

Starbucks zabral Malostranskou kavárnu
Místo hřebíků se servírují obří burgery
Ve stylu Mikoláše Alše a Hard Rock Café
3 Fotogalerie

S jídlem roste chuť!

Pavel Maurer

Pohltily už vás fast foody, nebo si stále zakládáte na zamřelých čtyřkách, kde ovšem čepují skvělé pivo a buřty s cibulí jsou naložené v pětilitrovkách? UŽ JSTE OKUSILI KROKODÝLÍ STEAKY či husí játra „foie gras“ zalitá v hořké čokoládě s chilli papričkami? Trváte i po dvaceti letech změn na české klasice?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!