Video placeholde
Skupina Tata Bojs
...
Tata Bojs patří k zásadním kapelám české hudební scény
Hudebník Milan Cais je i vizuální umělec a loni připravil výstavu k výročí kapely Tata Bojs v holešovickém DOXu, kam přišlo 33 tisíc návštěvníků
Milan Cais je kromě bubnování a zpívání v Tata Bojs také uznávaný umělec
9
Fotogalerie

Jsme pěšáci rocknrollu! Poslechněte si hit Tata Bojs v unikátní verzi s velkým orchestrem

V rámci oslav 30. narozenin časopisu Reflex zveřejňujeme videa, která patří do našeho zlatého fondu a na internetu se dosud ještě nikdy neobjevila. Část z nich pochází z narozeninového koncertu, který se odehrál před deseti lety a na pódiu spojil unikátní dvojice či představil jednotlivce s netradičními písněmi v doprovodu velkého orchestru. Poslechněte si jednu z nich ve videu v úvodu článku.

Známá píseň Pěšási od Tata Bojs pochází z roku 2007, kdy se objevila na albu Kluci kde ste? a kapela za ní obdržela cenu Anděl. Za hudební formací z pražské Hanspaulky stojí duo Mardoša a Milan Cais a právě oni to spolu s velkým orchestrem na pódiu pořádně roztáčí.

Velký koncert časopisu Reflex byl vrcholem oslav dvacátých narozenin v roce 2010. Tři desítky předních českých hudebníků přály v originálních aranžmá známých písní za doprovodu jazzového bigbandu konzervatoře Jaroslava Ježka pod vedením dirigenta Martina Kumžáka.

Další dárky vám čtenářům v rámci oslav 30. narozenin časopisu Reflex najdete ZDE >>>