Útok na jeruzalémskou synagogu

Útok na jeruzalémskou synagogu Zdroj: ČTK

Při dešním útoku v Jeruzalémě zabíjeli Palestinci své známé!

Moji přátelé z Jeruzaléma mi poskytli exkluzivní a absolutně otřesnou informaci o dnešním teroristickém útoku v Jeruzalémě.

Kdo byli ti vrazi, kteří vtrhli s pistolí a sekáčky na maso do synagogy a zabíjeli Židy? Šlo o uklizeče v oné synagoze, takže lidé vrahy znali a jejich příchod nikoho nepřekvapil a ani nevyděsil. Vídali se tam každý den, druhý vrah pracoval v obchodu s potravinami, která je na onom místě. Takže teroristé vraždili ty, s kterými byli denně ve styku a usmívali se na ně.

"Nastala zde velká vlna propouštění arabských pracovníků, protože existuje spousta podobných případů. Únosy, znásilnění, krádeže, vraždy, to vše palestinští Arabi dělají Židům, pro které pracují. Propouštění mi dělá starosti, protože práce pro židovské domácnosti držela nad vodou řadu palestinských rodin, kteří nechtěli pracovat pro Fatah a Hamas. Nyní budou odkázáni na peníze, které jim milosrdně věnuje Hamás za různé protislužby. Peníze z Evropské unie a dalších zdrojů...", říká můj kamarád rabín, který v Izraeli žije.

Palestinští Arabi prostě začali zabíjet Židy, které dobře znají, své sousedy, lidi, se kterými jsou v každodenním styku. Terorismus je odporný v jakékoliv podobě, ale asi nejdál to v jeho neetičnosti dotáhli palestinští Arabi.