Venca Star Superstar

Venca Star Superstar Zdroj: Reflex.cz

Reflex má "filmový" trailer k novému číslu. Vezměte si popcorn a pusťte si jej

Proč by měly mít trailery jenom filmy a počítačové hry?

 

Ve čtvrtek přichází na stánky nové číslo týdeníku Reflex. Vy si ale již nyní můžete pustit video-upoutávku na jedno z hlavních témat. Trailer upozorňuje na článek Terezy Spáčilové o filmech, které ztvárňují životy světových politiků, a na komentář Milana Tesaře „Kdo si střihne Havla?“, který spekuluje o nevyhnutelném zfilmovální Havlova životopisu.

 

„Řekli jsme si, že když mohou mít trailer filmy nebo počítačové hry, tak co by ho nemohl mít i časopis,“ říká o experimentu šéfredaktor Reflexu Ivan Hamšík.

 

Upoutávku mimochodem namluvil Steve Fisher, Američan žijící v Praze, který píše pravidelné sloupky pro reflex.cz a týdeník Reflex (znáte z filmů - pardon, sloupků - jako Jak se změnila Praha za 20 let nebo Přínášíme Kámasútru. Ovšem v úpravě pro rodiče s malými dětmi). Jeho zajímavý životní příběh přinesl Reflex v rozhovoru v čísle 6/2012.

 

Trailer k novému číslu magazínu je evropský unikát. Experiment Reflexu zaujal i za oceánem. Princip totiž zopakoval i americký časopis Esquire. Aby zamaskovali fakt, že vykradli nápad Reflexu, udělali to o dva týdny dřív.

 

Pusťte si trailer: