Michaela Kučerová, Narozen: 25.7.1983, Vzdělání: středoškolské - obchodní akademie, Jsem: soukromý podnikatel s mnoha koníčky... pěstuji orchideje a věnuji se tomu naplno :-)

Michaela Kučerová, Narozen: 25.7.1983, Vzdělání: středoškolské - obchodní akademie, Jsem: soukromý podnikatel s mnoha koníčky... pěstuji orchideje a věnuji se tomu naplno :-) Zdroj: © WWW.TATTOO-NAMES.COM © www.frantisekortmann.eu

Aleš Bláha, Narozen: 1963, Jsem: ředitel malešické spalovny
Kamila Diblíková, Narozena: 27.11.1976, Vzdělání: vysokoškolské - magistr filologie a učitelství na Filozofické fakultě UK, Jsem: Sales Manager hotelu Opera + šperkařka + matka dvou dětí
Eva Křenková, Narozena: 20.11.1983, Vzdělání: Všeobecná zdravotní sestra, Jsem: Nyní pracuju na klinice nefrologie transplantačního centra IKEM jako sestra na oddělení jednotky intenzivní péče
Žrout, Narozen: 25. 07. 1983, Vzdělání: Střední odborné učiliště lesnické na Křivoklátě, Jsem: (například - sportovec ) : Dříve jsem hrál hokej a fotbal, protože jsem prodělal úrazu krční páteře, tak jsem musel přestat. Tak jsem v pozdějších letech začal boxovat a to mě drží až dodnes
Ondřej \"Spejbl\" Hutník, Narozen: 19.2.1983, vzdělání : FTVS UK, Jsem: bojovník
19
Fotogalerie

Vepsáno do těla. Tetování nosí úřednice i ředitel malešické spalovny

„Nejdříve jsem u svých přátel obdivoval jejich odvahu, ale pak mě začal zajímat i obsah jejich tetování. Byl jsem velmi překvapený, jak hluboce procítěná jsou umělecká díla na jejich těle,“ říká autor fotografií tetovaných – František Ortmann.

 

Některé z jeho fotografií jste mohli vidět v novém čísle Reflexu. Pokud se vám líbíly, prohlédněte si následující galerii. Objevíte v ní další snímky ze série.

 

V Ortmannově „GALERII TETOVANÝCH“ prozatím najdete úřednici z obecního úřadu, otce v domácnosti, ředitele největší spalovny odpadů v republice vedle skateboardové legendy, novinářky anebo profesionálního thaiboxera.

 

Jeho projekt Tattoo names dávno přerostl původně plánované víkendové focení kamarádů. Pracuje na něm už měsíce, potkává desítky lidí a možná bude pracovat roky a v ateliéru jich zvěční stovky.

 

 

 

Proč? „Abych vyvrátil předsudek, že normální člověk nemá potřebu nechat se tetovat. Že ti, kteří se nechávají tetovat, jsou lidé nevzdělaní, neschopní a žijící někde na okraji společnosti. Vidím to jinak.“ A tak vypráví František Ortmann příběhy vepsané do těl lidí, které dosud potkal.

 

 

Kompletní projekt včetně příběhů fotografovaných a storyboardů představí autor na výstavě v příštím roce. Fotografiím ze série zatím věnoval webové stránky Tattoo-Names.com.