retaurant maják

retaurant maják Zdroj: pizzeriamajak.cz

Father Friendly: Maják uprostřed velkoměsta je místo, kde to žije

„Father friendly“ život je plný dobrodružství, ale čas od času musí být ta velká akční jízda na chvíli přerušena – taťka i děti přece musí jíst.

 

Dobrý tip na místo, kde doplnit energii, je rodinná restaurace Maják v pražských Stodůlkách, která se honosí podtitulem „Světlo uprostřed velkoměsta“. V čem je pro čas věnovaný rodičům s dětmi unikátní, je péče, jaká se tu dostává právě dětským návštěvníkům.

 

 

Nejenže v Majáku najdete obří dětský koutek, ale také se zde dočkáte speciálních talířů i příborů přímo pro děti – z podobného důvodu ale také těžko čekat, že jde o kdovíjak tichou restauraci; právě naopak. Obsluha se k našemu testovacímu týmu chovala skvěle, kachní prsa marinovaná v zázvoru a sójové omáčce neměla chybu a lívanečky s malinami ocenily všechny generace.

 

 

A aby to nebylo jen o jídle, můžete zde vidět i takové věci, jako je například vystoupení profesionálního kubánského kouzelníka. To se zde konkrétně odehraje 5. března.

 

Restaurant Maják

Šostakovičovo náměstí 1515/5, 155 00 Praha 5 - Stodůlky

http://www.pizzeriamajak.cz

 

Máte tip na "father friendly" místo nebo aktivitu? Pošlete nám ho na adresu rxonline@reflex.cz nebo se o něj podělte v diskuzi na facebookové stránce projektu.