Sexuální fantazie

Sexuální fantazie Zdroj: Tomáš Tesař

Nahlédněte do tajných sexuálních fantazií švédských žen

Spisovatelka Kateřina Janouchová vytvořila ve své knize Tajné sexuální fantazie švédských žen reprezentativní výběr nejintimnějších představ žen a dívek, zkrátka toho, "po čem ženy touží". Přečtěte si několik vybraných ukázek.

 

V knize Kateřiny Janouchové se objevují jak bisexuální fantazie, při nichž jedna žena touží po intimní pozornosti své kamarádky nebo kolegyně, s fantaziemi ryze heterosexuálními, často spojenými s prvky submisivity a dominance.

 

 

Samozřejmě, že takové představy jsou s lidmi odpradávna (kdyby tu nebyly, asi bychom se těžko dokázali rozmnožovat jako druh). Spisovatelka Janouchová zmiňuje kupříkladu pohádku o Červené Karkulce, která pochopitelně není ničím jiným, než velkou sexuální fantazií ("a proč máš tak velké... ruce?"). Její výčet současných představ žen ve Švédsku ale také přináší mnoho inspirace. Přečtěte si několik z nich:

 

„Tady vládnu já. To já vydávám rozkazy. Když přicházím v tom svém přísném korzetu, přes který mám navlečený strohý kostým s úzkým proužkem, vzrušuji i sama sebe. Kývnu prstem na podřízeného úředníčka. Hybaj do mojí kanceláře! A tam se na můj příkaz musí položit na záda na psací stůl a já na něm rajtuji, dokud neprosí o milost. …" Susanna (27)

 

Sexuální fantazieSexuální fantazie|Tomáš Tesař

 

"… Ten chlapec ví, jak zacházet se ženou, aby se jí to líbilo, a dokáže být i tvrdý a brutální – ovšem tím správným způsobem. Podrobuje si mé tělo, jako si Göran Kropp podrobil Mount Everest. Dokáže zkrotit moje strie a dokonale rozpustit celulitidu. Zapomenu na čas, na svůj věk i na svou smrtelnost a jenom ho prosím, ‚ber si mě znovu a znovu‘." Marie (46)


"Mnohdy se ve svých sexuálních fantaziích pohybuji mezi několika různými scénáři. Nejčastěji si však představuji, že se miluji s jinou dívkou. Stále se mi vrací jedna představa, že stojím ve sprše v posilovně a přistoupí ke mně nějaká nahá žena s velkými ňadry a měkkými bradavkami…" (Mia (28)


"Miluji uniformy. Jedna z mých oblíbených fantazií pojednává o tom, že se mě zmocní nějaký policista. Policie mě pronásleduje a nasadí na mě pěkně tvrdého chlapa. V té své čisté uniformě je to úžasný fešák, jeho služební zbraň mám hezky na očích. Nasadí mi náramky a bouchne mě obuškem, abych přestala klást odpor. Potom mě strčí do auta, zapne modrý majáček a sirénu a odváží mě pryč. Zastaví na nějaké lesní cestě. Drsně mě vystrčí z auta, mám strach, ale zároveň cítím i vzrušení, vím, že budu potrestaná. Všimnu si, že můj věznitel má erekci, látka na přední straně jeho kalhot je napnutá k prasknutí. Moje vzrušení ještě vzroste…."Marianne (39)

 



"Jedna z mých erotických fantazií, které mám nejradši a ke kterým se nejčastěji vracím, pojednává o tom, jak se ještě s jednou dívkou mazlíme, a přitom se na nás dívá nějaký muž (ne můj manžel) a ukájí se. Tuhle situaci si představuji vždycky, když mě můj muž laská tam dole jazykem. Dosahuji díky tomu neuvěřitelně bouřlivých orgasmů." Gabriella (24)

 

Přečtěte si materiál o Tajných sexuálních fantaziích švédských (i českých) žen v novém čísle Reflexu.