Arab a žena

Arab a žena Zdroj: Profimedia

Islám se šíří ohněm, mečem a pyjem

Řady pravdoláskařek, které mne na Internetu častují velmi ne(multi)kulturními slovy, má pro své přesvědčení zjevně pádný důvod. Konverze k islamofilii u nich nastala po pozitivním zážitku s penisem, jehož majitel islám vyznával.

Pravdoláskařky se do mne pustily i na Facebooku, a já se jal prohlížet jejich profily. Když vtom mne udeřil do očí podivný společný znak. Řada z těch děvčat je ve vztahu s někým, kdo se jmenuje Mustafa, Ahmed nebo Ali. Občas i Mukembe.

 

Vzápětí začaly vycházet blogísky pravdoláskařů o mé celkové klerofašistické, xenofobní a etnocentrické nechutnosti, a ke mně začaly doléhat i drby o jejich autorkách. A tak jsem najednou začal výlevy těch děvčat nazírat trochu jiným pohledem a více jim rozumět.

 

Jedna z pravdoláskařek, která mne teď na Internetu za články o Hance a Tonče cupuje na cucky, prý dokonce trpěka chronickým vaginismem. A vyléčila jí až návštěva jedné nejmenované severoafrické země. Prostě - pro některá česká děvčata je první opravdu pozitivní sexuální zkušenost neoddělitelně spojena s islámem.

 

A tak prosím všechny, kteří nechápou či odsuzují chronickou islamofilii pravdoláskařek a levičand vůbec: pochopte je, dělají to z lásky.