Video placeholde

Demokratický rozhovor Igora Chauna s lepičem plakátů: Vede Miloš Zeman kampaň?!

Igor Chaun natočil video s bohorovným lepičem plakátů právě ve chvíli, kdy byl v Praze vylepován jeden z nových billboardů Miloše Zemana. Došlo k částečně komické a částečně mrazivé výměně názorů. Podívejte se na video!

Naskýtá se otázka, zda jsme skutečně udělali dobře, když jsme volbu hlavy státu svěřili „hlasu lidu“. Nevyhrává snad proto průměr nad nadprůměrem a vulgarita nad slušností? A demagogie nad argumenty? Anebo má naopak „prostý lid“ pravdu a pletou se intelektuálové? A pouze naivní kavárenští pravdoláskaři a sluníčkáři by chtěli změnu na Hradě? A jsou tyhle skupiny lidí skutečné, nebo jde o umělé nálepky, které byly vytvořeny, aby lidi rozdělily? A kdo se bude už tento víkend radovat ze „svého prezidenta“? Režisér Igor, nebo neznámý lepič plakátů? 

Pro úplnost k tomuto videu dodejme, že když prezident Miloš Zeman oznamoval, že bude znovu kandidovat na Hrad, prohlásil, že nepovede žádnou kampaň. Před druhým kolem prezidentských voleb je však republika znovu polepena Zemanovými billboardy. S heslem Stop imigrantům a Drahošovi. Přestože Miloš Zeman dále tvrdí, že nevede kampaň, na svém webu uvedl, že za ni utratil 17 milionů. Většinu reklamy za Zemana zaplatila Strana práv občanů, spolek Přátelé Miloše Zemana nebo společnost Euro-Agency.