Madonna

Madonna Zdroj: Profimedia.cz

Madonna po úniku demoverzí uvolnila šest písní z nového alba. Je to trik?

Americká zpěvačka Madonna (56) uvolnila na internetové servisy typu iTunes šest písní ze svého připravovaného alba. Udělala tak poté, co na internet uniklo několik nedokončených demoverzí. Madonna svůj krok označila za vánoční dárek fanouškům, i když původně chtěla vydat první songy z něj až na únorový svátek svatého Valentýna.

"Doufala jsem, že můj nový singl Living for Love vyjde na svatého Valentýna a zbytek alba na jaře," řekla Madonna podle agentury AP. "Budu ale raději, když fanoušci uslyší hotové verze několika písní namísto nedokončených nahrávek, které se dostaly ven. Považujte, prosím, těchto šest písní za vánoční dárek," dodala. Někteří ale považují akci za marketingový trik.

Mezi písněmi, které unikly, je například titul Devil Pray nebo Illuminati. Na iTunes Madonna uvolnila také písně s "explicitními" názvy a texty Unapologetic Bitch a duet s Nicki Minajovou Bitch I´m Madonna.

Album se bude jmenovat Rebel Heart a má vyjít v březnu. Je to 13. album šestapadesátileté zpěvačky, která patří mezi celebrity s nejvyššími výdělky na světě. Další písně z alba vyjdou 9. února, sdělila publicistka a Madonnina přítelkyně Liz Rosenbergová.

Zde jsou nové písně Madonny: