Zdroj: Divergent Ltd

Slevové kódy, nakupování on-line s kupony: Umění ušetřit peníze

V dnešní době se stále více a více lidí při koupi dárku pro svého partnera, šatů pro sebe nebo technického zařízení jako je třeba chytrý telefon, tablet a počítač, spoléhá na nakupování online. Na internetu také většinou bývá zboží levnější. 

Někdy však, na rozdíl od nákupů v tradičních v kamenných obchodech (v nákupních centrech atd.), je možné v internetovém obchodě získat až dvojí slevu. Někteří uživatelé si to uvědomují, pro mnoho dalších návštěvníků internetu jsou slevové kódy stále velkou neznámou. A v tomto momentu se nákupy online, jako mávnutím kouzelného proutku, mění v umění.

V České republice existuje spousta slevových serverů, které vám umožní získat kód na slevu, který použijete při nákupu na daném webu, jako třeba Kasa.cz nebo Zoot.cz (příklad dvou nejznámějších), a tím vám obecně ušetří mezi 5 a 20 procenty ceny produktu, který se může prodávat již zlevněný.

Jedním z nejznámějších serverů v naší zemi je Slevozis.cz, který najdete na internetové adrese www.slevozis.cz. Tato webová stránka nabízí slevové kódy v hodnotě 10, 20 a 30 procent nebo 100 či 200 Kč (pouze příklad, na stránce najdete několik kódů) při nákupech online na známých internetových stránkách jako jsou třeba Answear, Amazon, Zoohit, Myprotein, Adidas, Tescoma, Asos.

Umění nakupování, jak jste viděli, není tak složité. Jde jen o jednoduché zkopírování a vložení kódu, a tím to končí. Nejdůležitější je důvěřovat věrohodným serverům jako je Slevozis.cz, což je nejjednodušší způsob, jak v České republice ušetřit peníze při on-line nákupu. www.slevozis.cz patří Divergentu, celoevropské společnosti se sídlem v Bulharsku, která je již lídrem na východoevropských trzích jako například v Rumunsku, Maďarsku a Bulharsku.