Dagmar Havlová a Kateřina Brožová

Dagmar Havlová a Kateřina Brožová Zdroj: TV Barrandov

Je s Dagmar Havlovou všechno v pořádku? V televizi řekla, že Havel měl při mrtvici v hlavě anděla

Televize Barrandov připravila na Štědrý den večer skutečnou lahůdku. Pořad Exkluziv Kateřiny Brožové tentokrát představil Dagmar Havlovou, manželku bývalého prezidenta a předčilo to všechna očekávání. Podle toho, co jsme se dozvěděli, musíme mít oprávněné obavy o zdraví paní Dagmar.

Dagmar Havlová propadla ezoterice a různým věštbám. To úplná novinka není. I když její štědrovečerní tvrzení, že jistá paní Kludská, kartářka, ji už před dávnými lety řekla, že bude někdy „na Hradě“ (a ona se tam, představte si, s manželem-prezidentem, dostala!), je hodně přitažené za vlasy.

Podle různých alternativních metod paní Dagmar také pomáhala léčit některé lidi. Dnes se v čase adventním a na Vánoce věnuje především „usebrání“. Což v případě herečky zní skutečně půvabně. Pak ale vybuchla ve studiu bomba. Paní Dagmar oznámila, že před novináři a veřejností se v roce 2008 podařilo utajit, že exprezident Václav Havel měl v průběhu pobytu v USA menší mrtvici. Samozřejmě paní Dagmar hned poznala, o co jde. A když jí v nemocnici dali snímek nemocného manžela, tak na něm byla v jedné části mozku „vidět podoba anděla“.

Ne, to není vtip. To Dagmar Havlová vážné říkala na Štědrý den v televizi Barrandov. Tady bychom měli zbystřit a ptát se: Je s paní Dagmar skutečně všechno v pořádku?