Německá policie zatkla útočníka, které mačetou zabil ženu

Německá policie zatkla útočníka, které mačetou zabil ženu Zdroj: ČTK

Syrský žadatel o azyl dnes na jihu Německa zabil mačetou ženu a další dvě osoby zranil.
Německá policie zatkla útočníka, které mačetou zabil ženu
Německá policie zatkla útočníka, které mačetou zabil ženu
Německá policie zatkla útočníka, které mačetou zabil ženu
Německá policie zatkla útočníka, které mačetou zabil ženu
5
Fotogalerie

Útok u Stuttgartu: Ať už jdou ti imigranti někam!

Informace o dalším vražedném útoku imigranta, nebohého běžence, kterému jsme díky naší lítostivosti poskytli útočiště, mne už opravdu a nefalšovaně s**ou. Proč má každý den televize vysílat, jak nás imigranti vraždí? Nenastal už čas začít posílat ctěné uprchlíky domů?

V neděli večer zpravodajské servery přinesly zprávy o dalším útoku islámského extremisty, který přišel s uprchlickou vlnou, v Evropě. Před necelým týdnem zaútočil jiný nebohý azylant v bavorském vlaku sekerou a nožem, a těžce zranil několik lidí. Dnes, v neděli odpoledne, zaútočil další nebohý uprchlík, co se přijel do Evropy schovat před těmi strašlivými islamisty, kteří ho doma ohrožují.

V tomto momentě jsou známy jen základní údaje - před půl pátou v oblasti centrálního autobusového nádraží v městě Reutlingen v Bádensku Württembersku (u Stuttgartu) napadl muž mačetou ženu. Žena po několika minutách zemřela, další dvě ženy jsou zraněné. Muž je jedenadvacetiletý Syřan, žadatel o azyl, který přišel s uprchlickou vlnou ubohých imigrantů, kterým musíme všichni povinně otevřít náruč.

Frekvence útoků evropských islámských radikálů a imigrantů - ať už zapojených v IS, nebo osamělých vlků - přestávají být únosné. Ale před momentem odvysílala ČT24 informaci od německých bezpečnostních složek. Ty ujišťují, že „nic neukazuje na teroristický čin“. Což je zjevně nesmysl - šlo o vražedné napadení nevinných a nezúčastněných osob, což je základní znak teroristického činu. Lakování krvavé reality na růžovo, které je oficiálním trendem západoevropských medií, je už neudržitelné. ČT24 cituje německé bezpečnostní složky: "Obyvatelům Reutlingenu v současnosti s největší pravděpodobností nehrozí žádné nebezpečí."

Je to samozřejmě nesmysl. Obyvatelům nejen toho městečka, ale celé západní Evropy všude, kde mají zcela nekontrolovanou a nekontrolovatelnou masu neznámých imigrantů, nebezpečí hrozí permanentně. Frekvence útoků azylantů se zvyšují, a pokud se evropské státy nevzpamatují a nezačnou jednat, vyhrajou příští volby kompletně v celé Evropě extremisté.

Takže evropské úřady mají jednu z posledních možností, jak začít co nejrychleji a masově repatriovat ty uprchlíky, kteří nemají právo na azyl, a ty zbylé, kteří právo na azyl mají, dostat pod kontrolu bezpečnostních sil. Pokud totiž budou útoky imigrantů pokračovat stejným tempem, jak se děje v posledních dnech, začnou se lidé mstít a budou pogromy.