Z Facebooku Petra Hampla

Z Facebooku Petra Hampla Zdroj: Archív

Uprchlíci v ženských sprchách: Pravicový sociolog Petr Hampl se zbláznil

Tak hrubou manipulaci dat, jakou předvedl „pravicový sociolog“ Petr Hampl, nezvládnou ani na Infobaden. Sociolog naznačuje, že podle nových směrnic budou smět uprchlíci do ženských sprch. Ach jo...

Obrázek, který Hampl zveřejnil na svém Facebooku, mluví naprosto jasně, uprchlíci oslavují, že budou smět do ženských sprch, a tím ohrožují evropskou civilizaci.

Protože jsem o Hamplem zmiňovaném nařízení trochu informován, musím konstatovat, že Hampl hrubě zneužil trpící, Bohem prokleté lidičky, kterých je v republice jen pár, ale kteří proto nejsou o nic méně politováníhodní. Zneužil je k politické lži a k rozdmychávání fašistické xenofobie. Ne slovem, ale kombinací obrazů lže a klame veřejnost, a až si zase se mnou bude chtít dělat selfíčko jako nedávno na Palachově náměstí, kde jsme se potkali, tak mu naflušu do objektivu.

O co přesně jde? V ČR si při změně pohlaví musíte nechat chirurgicky odstranit pohlavní orgány původního, opouštěného pohlaví. Malá skupina transgender lidí (v celosvětové síti) ale požaduje, aby ablace původních genitálií nebylo podmínkou úřední změny pohlaví, „přepapírování“ muže v ženu či naopak.

Původně mi to přišlo absurdní a setkal jsem se s partou těch transgender aktivistů - a přišlo mi jich tak strašně líto, jak je Bůh od samého počátku poznamenal nejistotou vlastní sexuální identity, že jejich nárok podporuji. Je to vcelku irrelevantní, neublíží to nikomu, a když jim to udělá radost, není důvodu jim nevyhovět, pokud to pomůže trochu zmírnit tíhu jejich prokletí. Návrh má podporu ministra Dienstbiera a absolutně nijak nesouvisí s uprchlíky, natož s tím, aby mohli do ženských sprch.

Tuhle problematiku zjevně Hampl někde zaslechl, převymyslel a překroutil si ji podle svých potřeb, a pak vypustil propagandistický plakát, za který by se nemusel stydět ani Josef Goebbels. Sdělením jeho plakátu je: Dienstbier chce uprchlíky pouštět do ženských sprch! Což je naprostá lež, kravina a manipulace.

Takže milý pane Hample, příště až ke mě přijdete pro selfíčko, připravte si papírový kapesníček.