Znásilnění

Znásilnění Zdroj: wikipedia.org

Má sexuální výchova
Gender aspekty sexuálního nácviku
Znásilnění
3
Fotogalerie

Další sexuální útok imigrantů a nechutný nárůst politické korektnosti

V Německu došlo k dalšímu ze sexuálních útoků uprchlíků. Jde o jev, který je přirozený a bude se opakovat.

V akvaparku Arriba ve městě Norderstedt dva žadatelé o azyl z Afghánistánu udělali malér. Se sexuálním podtextem napadli dvě dívky ve věku 14 a 18 let. Šlo o další z řady podobných incidentů. Evropským úhlem pohledu jde o nepřijatelnou záležitost, očima psychologa je to ale zcela samozřejmé.

Lidé z kultury, kde ženy chodí oblečeny ve stanu, nejsou schopni rozeznat, že žena oblečená před cizími muži v dvoudílných plavkách není automaticky svolná k sexu. Je pro ně novinkou, že ženy, a to i odhalené, mají práva. Nespraví to rychlokursy.

S přibývajícím počtem muslimů s podobným vnímáním reality, jako měli ti dva Afghánci, bude podobných útoků v Evropě přibývat. Ve všech evropských zemích je zakázáno shromažďovat statistiky pachatelů trestné činnosti podle etnika, a proto nejsou k dispozici statistiky na téma „trestná činnost uprchlíků ze Středního východu“.

Je však i z médií celkem zřejmé, že útoky tohoto typu nejsou ojedinělé. Došlo k nim na několika místech v Německu, Finsku, Švédsku, Rakousku a ve Švýcarsku. Netýkají se pochopitelně všech, dokonce ani většiny uprchlíků z muslimských států, ale i mezi domácími Evropany jsou přece zločinci v menšině. To nijak neznamená, že se jich nemáme bát.

Povšimněme si ovšem jiného nepříjemného jevu – s narůstajícími útoky ještě rychleji roste politická korektnost politiků. Posledním příkladem je premiér Šlesvicka-Holštýnska Torsten Albig, jenž v souvislosti s incidentem nabádá veřejnost ke klidu a nadhledu.

„Jakýkoliv způsob sexuálního útoku je neúnosný. Je ale důležité, aby se případ vyšetřil a v souvislosti se sexuálními útoky se nemanipulovalo s míněním veřejnosti vůči běžencům,“ prohlásil podle médií.

Z vyjádření pana premiéra je jasné, na co klade důraz: ne na odsouzení násilníků, ale na to, co si má veřejnost správně myslet. Nemělo by však jeho úkolem být především veřejnost informovat a pak chránit? A to, co si má myslet, nechat na ní? Podobně se už v lednu vyjádřila starostka Kolína nad Rýnem Henriette Rekerová: „Je absolutně nepřijatelné spojovat etnikum pocházející ze severní Afriky s uprchlíky. Neexistuje žádný důkaz toho, že pachateli jsou lidé, kteří v Kolíně nad Rýnem hledají azyl.“

Když už bylo neúnosné zatajovat, že sexuální útoky vedli uprchlíci, paní primátorka dodává směrem k německým ženám: „Držte se od uprchlíků na délku paže a zabráníte dalšímu obtěžování.“ Hm.

Loni v létě došlo k zatčení patnáctiletého imigranta ve Švédsku na festivalu kvůli obtěžování dívek. Policie to z důvodů politické korektnosti zatajila.

Suma sumárum: Politická korektnost vůči uprchlíkům začíná být mnohem důležitější než samotné sexuální napadení „domorodých“ žen. To je ten opravdový skandál, který oslabuje obranyschopnost naší kultury.