Marek Vašut

Marek Vašut Zdroj: Youtube.com

Marek Vašut není trapný kvůli prostatě!

Kolega Petr Holec trochu přestřelil. Jeho útok na Marka Vašuta je neférový a Holec by si měl spíše než kritiky prostat cizích hledět zdraví té své! Vašuta a jeho prostaty se proto musím jako jeho dlouholetý fanoušek zastat.

 

 

 

Marka Vašuta jako nepřehlédnutelnou součást veřejného prostoru vnímám léta, moje první vzpomínka na něj je z fotografie v nějakém tabloidu, kde stojí spolu s Jiřím Pomejem vedle sebe ve společenském oděvu a kouří doutníky, drží je v pravicích a falicky s nimi trčí do objektivu fotografa. Byla nějaká devadesátá léta, o Vašutově prostatě nebylo ještě ani slechu, a už tehdy byl opravdu trapnej.

 

A za ta léta, co ho vídám jako reklamu na ojetiny (a pak že je reklama plná lži!) či na kasina, je jeho trapnost neochvějnou, trvalou a stabilní hodnotou, ne kterou se může celá kulturní veřejnost spolehnout.

 

 

Pak si přijde nějaký Holec, který je přesně v tom věku, kdy by si měl, chce-li předejít obtížím, začít hledět zdraví prostaty vlastní, a nehorázně Vašuta obviní proto, že Marek momentálně dělá reklamu na předstojnou žlázu. Je to nehoráznost. Vašut je totiž trapný už nejméně dvacet let, a není trapný z prostaty, ale z podstaty!