Modelky Kendall a Kylie Jenner (18 a 16). Jsou nejmladší sestry Kardashianova klanu, ale nezáří tolik ve světlech reflektorů tak jako jejich nevlastní sestry Kim (jedna z nejznámějších současných celebrit světa), Khloe a Kourtney. Kendall je modelka. Loni spolu představily exkluzivní kolekci oblečení s PacSun.

Modelky Kendall a Kylie Jenner (18 a 16). Jsou nejmladší sestry Kardashianova klanu, ale nezáří tolik ve světlech reflektorů tak jako jejich nevlastní sestry Kim (jedna z nejznámějších současných celebrit světa), Khloe a Kourtney. Kendall je modelka. Loni spolu představily exkluzivní kolekci oblečení s PacSun. Zdroj: Profimedia.cz

Zpěvačka Lorde (17). Novozélanďanka se celosvětově proslavila loni, když vydala desku s názvem „Pure Heroin“. Nový starosta New York City Bill De Blasio například při svém zvolení kráčel na pódium při písničce „Royals“, kterou nazpívala právě Lorde. Je považována za zázračné dítě, už ve třinácti letech podepsala smlouvu s nahrávací společností.
Golfistka Lydia Ko (16). Novozélandská golfařka narozena v Jížní Koreji, je historicky nejmladší vítězka profesionálního golfového utkání a zároveň nejmladší vítězka LPGA turnajové události. Řadí se mezi pět nejlepších ženských hráček golfu.
Plavkyně Missy Franklin (18): Tato Američanka je světovou rekordmankou v plavání.  Na olympiádě v roce 2012 získala šest zlatých medailí a tak se stala pátou plavkyní, která dokázala získat šest a více medailí na mistrovství světa nebo olympijských hrách.
Aktivistka za práva dívek a žen Malála Júsufzaj (16). Pákistánka, která je už dobře známá i v Česku. V roce 2012 se ji pokusil zabít Taliban, kvůli veřejným projevům, při nichž usilovala o lepší vzdělávání pro dívky. Po přežití útoku se nezačala schovávat, ale na rozdíl od jiných vyrazila do svět a hovoří o mnoha problémech ve své zemi. „Já mluvím pro vzdělání za každé dítě v každém koutě tohoto světa,“ řekla a svět ji vyslyšel. Byla dokonce nominována na Nobelovu cenu za mír.
Vědec Ionut Budisteanu (19). Americký vědec vyhrál první místo a 75 000 dolarů v soutěži Intel International Science and Engineering Fair určené pro středoškolské studenty. Na těchto soutěžích představil svůj prototyp samořídícího vozu. Prototyp signalizuje potencionální masovou výrobu podobných automobilů.
9
Fotogalerie

Nejvlivnější teenageři světa, aneb kdo ovlivňuje stamiliony mladých

Podobně jako v jiných letech, tak nedávno se americký časopis Time pokusil opět sestavit řebříček teenagerů, kteří ovlivňují ve svém oboru, či svými nápady, další stamiliony lidí ve světě. Podívejme se na některé z nich.