Život a styl
shawk
0
Dokud budou cikáni brát jako sport okrádání většinové společnosti a žít si vesele na náš úkor, tak si o těch zmetcích můžeme říkat co chceme. Příjde mi to jako demokracie ...
Přejít do diskuze
panna
tudíž nevím, kdo se stupidit dopouštěl, zda soutěžící či diváci televize. Ale protože mezi cikány existuje většina nepřizpůsobivých, slušným a vzdělaým lidem z řad cikánů kazí tato chátra renomé. A zástupci majority, kteří na civilizované cikány nahlížejí stejně jako na cikánskou lůzu, jsou chudí duchem. S tím nic nenaděláte. 

Ano, máte pravdu, ale tady to bylo v reálu, tady to nebylo, že by se hodnotila tato etnika. Hoch např. řekl, že snad neuvaří psa..., víte, ta dívka se rozhodně lépe chovala a mluvila, hodnotila výsledky vaření objektivně. Máte pravdu také v tom, že se najdou "exoti" ve všech skupinách lidí. 

Mně to přijde blbý od titulku až po poslední větu. Prostě Buchertovina. 
1. nejen Češi, ale každý, kdo má nějakou zkušenost
2. může mi někdo přeložit slovo Rom do nějakého cizího jazyka
3. hlouposti možná říkali, ale proč by se o tom mělo psát v Reflexu?

1. nejen Češi, ale každý, kdo má nějakou zkušenost
2. může mi někdo přeložit slovo Rom do nějakého cizího jazyka
3. hlouposti možná říkali, ale proč by se o tom mělo psát v Reflexu?
Já jsem pořad neviděl (nesleduji, pár kousků mi stačilo, není to pořad o vaření, ale o nejnižších lidských pudech), přesto bych s Vaší formulací mohl souhlasit.
Nicméně nemohu, jako Vy, souhlasit s duchem a titulkem článku. Ten "mladý hoch" nejsou všichni Češi a ta "holčina" nejsou všichni Romové...
Nicméně nemohu, jako Vy, souhlasit s duchem a titulkem článku. Ten "mladý hoch" nejsou všichni Češi a ta "holčina" nejsou všichni Romové...
Souhlasím s příspěvkem, ten mladý hoch si nevidí ani na špičku nosu. Přeheled o sexu to ano, ale, že i Romové žijí normálně mu uniká. Trvla bych na tom, aby se veřejně omluvil. Ta holčina byla zatím nejlepší, co do chování a vystupování.
Prosím, i já mám výhrady k některým Romům, ale tady nebylo co vytknou, naopak. 
Prosím, i já mám výhrady k některým Romům, ale tady nebylo co vytknou, naopak.